Şüpheli el arabası fünyeyle patlatıldı

Arabanın içinde üzeri poşetle örtülü eşyalar bulunması üzerine şüphelenen polisler, olay yerine bomba imha ekibi çağırdı.

Şüpheli el arabası fünyeyle patlatıldı
Bayburt Postası - Iğdır'da bir el arabası, içinde bomba olabileceği şüphesiyle fünyeyle patlatıldı. Alınan bilgiye göre, kentin en işlek noktası olan Zübeyde Hanım Bulvarı'nda sahipsiz bir el arabası gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Arabanın içinde üzeri poşetle örtülü eşyalar bulunması üzerine şüphelenen polisler, olay yerine bomba imha ekibi çağırdı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polisler, caddeyi trafiğe kapatırken, arabanın 100 metre etrafındaki yayaları da bölgeden uzaklaştırdı. 

Bunun üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanları, el arabasını fünyeyle patlattı. Yapılan ilk incelemede, arabanın içinden bir miktar yiyecek ve giyecek çıktığı öğrenildi. AA



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.