Savcı Kiraz, Gümüşhane'den de uğurlandı

İstanbul Adliyesi'nde terör saldırısı sonucu şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Gümüşhane'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Savcı Kiraz, Gümüşhane'den de uğurlandı
Bayburt Postası - İstanbul Adliyesi'nde terör saldırısı sonucu şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Gümüşhane'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığınca organize edilen ve Karaer Mahallesi'ndeki Kemaliye Camisi'nde kılınan gıyabi cenaze namazına, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Özer ve vatandaşlar katıldı.

Kemaliye Camisi İmam Hatibi Sıddık Güler'in, Türk bayrağı örtülü musalla taşının önünde kıldırdığı namaz, dua edilmesinin ardından sona erdi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz ve Bayburt İl Başkanı Kobal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tah rahmet, ailesi ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Allah'ın, Türkiye'yi bölmek isteyen hainlere fırsat vermeyeceğini belirten Hakan Kobal, "Ülkemizin ve milletimizin birliğini, bütünlüğünü kimse bozamayacaktır. Buna olan inancımız tamdır" dedi. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.