Satırlı bıçaklı kavgayı polis güçlükle ayırdı

Erzurum'da aralarında husumet bulunan iki grup satır, bıçak ve demir sopalarla kavga etti.

Satırlı bıçaklı kavgayı polis güçlükle ayırdı
Erzurum'da aralarında husumet bulunan iki grup satır, bıçak ve demir sopalarla kavga etti. Yaralanan altı kişi, cankurtaranlarla hastaneye kaldırıldı.

Yakutiye ilçesi Yukarı Sanayi Mahallesi'ndeki oto sanayi sitesinde, aralarında husumet bulunan iki grup karşılaştı. Gruptakiler, üzerlerinde taşıdıkları satır, döner bıçağı ve demir sopalarla birbirlerine saldırdı. Kavgada altı kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan cankurtaranlarla Bölge ve Yakutiye Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Kavgaya çok sayıda polis müdahale etti. Polisler, tarafların gönderildikleri hastanelerde karşılaşıp yeniden kavga etmemeleri için de tedbir aldı. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arif 10 yıl önce

Erzurum haberlerini paylaşmasanız daha iyi olacak. Bölgesel bir site olduysak kabul. O zaman büyün komşu illerden paylaşım yapmanız lazım.