Özbek, havaalanı için umutlu

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt-Gümüşhane şehirlerini yakından ilgilendiren Köse Salyazı havalimanıyla ilgili konuştu.

Özbek, havaalanı için umutlu

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt-Gümüşhane şehirlerini yakından ilgilendiren Köse Salyazı havaalanıyla ilgili konuştu. Trabzon Havalimanından İstanbul’a hareketinden önce Gündoğumu haberin sorularını yanıtlayan Özbek, "Ben havalimanının yapılacağına inanıyorum, Gümüşhane'yi bilemem" dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Lütfi Elvan’ın son Gümüşhane ziyareti sonrası fizibilite için talimat verdiğini hatırlatan  Özbek, "Onun dışında bir bilgimiz yok, ne zaman başlayacağı konusunda da ancak bu havalimanı gelecek, yapılacaktır" dedi.

Milletvekili Özbek, havalimanının bölgeye kazandırılmasının ardından fonksiyonunun önemli olduğunu belirtirken, "Ne tür uçaklar buraya inecek, ya da uçak kalkacak büyük uçaklar gelecek mi, daha çok 60-70 kişilik sefer yapabilen uçakların gelebileceğini düşünüyoruz, detayları elbette daha sonra konuşulacaktır" dedi.

Haber: gundogumu.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esame 10 yıl önce

İşinizmi yok havalimanı bayburtun neyine?? biraz mantıklı olalım

Avatar
akköy 10 yıl önce

bizim köye de istiyoruz bayburt kadar nüfus var :)

Avatar
maket uçak 10 yıl önce

ben de maket uçak alacam havaalanında uçurturuz artık. 10 kişiye uçak mı kalkar. Zaten nüfus azalıp duruyoç dışarıyı gören bayburta dönmek istemiyor ki

Avatar
Cihangir YILDIZ 10 yıl önce

Eldeki bulgurdan olmak sanırım bu olsa gerek,
Sayın Vekil önce Demiryolu hakkında ne yaptı? Bunu sormak lazım,
Zaten kendisi de istiyordu da....çalışmalar?
Bak Gümüşhane-Giresun arasında heyelandan dolayı yol kapandı. Bu bölgeden demiryolunu geçirmek istiyordu bakanlık.Şimdi zamanı...

Mermer fabrikası konusunda sanırım Mart ayında bir şeyler olacaktı... Şimdi, hazirana doğru gidiyoruz. :))) Heralde 2014 sonunda bir şeyler olur...

Diğer projeler hakkında soru sormayayım. Cevap geldikçe devam edeceğiz.

NOT: Bu gidişle Hava alanına resimdeki gibi Maket uçak indirip kaldıracaklar heralde. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

Avatar
fatih DÜNDAR 10 yıl önce

Demiryolu ülkemiz menfaatleri bakımından daha ucuza mal olacakken bayburt umuza katkı koyacakken yapılamadı yapılamayacak havaalanı neyımıze ama yinede memleketimize ülkemize bir çivi çakandan YÜCE ALLAH razı olsun çalandanda yazmaya biıe degmez sanırım...

Avatar
bünyami bölen 10 yıl önce

g.hane-bayburt-ispir-tercan bu yapılacak havaalanına çok yakın,haftada 3 sefer yapılır.

Avatar
alper @esame 10 yıl önce

belliki çok özel uçak tahsis ediyosun

Avatar
esame @alper 10 yıl önce

benmi özel uçak tahsis ediyorum?? anlamadım hemşerim ne diyorsun?? senede bir defa geliyorum bayburta. benim gibiler için yapılacaksa bu külfettir. ama sen canın sıkılınca uçakla gezersin artık :)