MYO öğrencilerinden örnek davranış

Üniversiteliler, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

MYO öğrencilerinden örnek davranış

Erzincan Üniversitesi Tercan Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler ve Danışmalık Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Öğrenciler, Öğr. Gör. Fulya Şenay Avcı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek onlara moral verirken, yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri de takdim ettiler. Ziyaret sırasında oldukça mutlu oldukları gözlenen huzurevi sakinleri duygusal anlar yaşadı.

Huzurevi Müdürü Duran Önder, ziyaretin kendisini, kurum çalışanlarını ve yaşlıları oldukça mutlu ettiğini belirterek yaşlıların bu tür ziyaretlere ihtiyaç duyduklarını söyledi. Öğr. Gör. Fulya Şenay Avcı da, "Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımıza hayatı kolaylaştırma ve onların toplumla bütünleşmesini sürekli kılma noktasında hepimize önemli görevler düşmektedir. Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümü olarak yaşlılarımızı hatırlamak adına gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret öğrencilerimiz için de güzel bir deneyim olmuştur.’’ dedi. 

Öğrenciler de huzurevi sakinleriyle sohbet edip onların duygularını paylaşmanın, kendilerini mutlu ettiğini belirterek bu ziyaretle güzel bir deneyim yaşadıklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.