Mart karı, Doğu'da sandığı vurdu

Doğu'da sıcak ve güneşli günler, yerini kara bıraktı...

Mart karı, Doğu'da sandığı vurdu

Doğu'da sıcak ve güneşli günler, yerini kara bıraktı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar ve tipi nedeniyle çok sayıda köyle irtibat kesilirken, çok sayıda köylerle de ulaşım sağlanamıyor.

Bayburt’ta herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, bölgede iki gündür etkili olan kar ve tipi nedeniyle çok sayıda köylerle ulaşım kesildi. Yetkililer, seçim çalışmasını da dikkate alıp yaşanması muhtemel sıkıntılara karşı bütün ekipmanları harekete geçirdi.

Erzurum'da da dün geceden itibaren artarak devam eden kar nedeniyle, şehrin tarihi mekanları Yakutiye Medresesi, Lalapaşa Camii başta olmak üzere Havuzbaşı gibi park ve bahçelerde seyirlik manzaralar oluştu.

Kar sebebiyle bazı köylere sandık ulaşmadı

Dün başlayan kar ve tipi nedeniyle 400’den fazla köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı yollardan dolayı bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. İl Kriz Merkezi, sandıkları köylere ulaştırmak için çalışma başlattı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.