KUDAKA sosyal medyada

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), iletişim ağını genişletmek ve internet kullanıcılarını daha etkin şekilde bilgilendirmek amacıyla sosyal paylaşım sitelerinde kurumsal hesap oluşturdu.  

KUDAKA sosyal medyada
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), iletişim ağını genişletmek ve internet kullanıcılarını daha etkin şekilde bilgilendirmek amacıyla sosyal paylaşım sitelerinde kurumsal hesap oluşturdu.

Artan sosyal medya kullanımını dikkate alarak internet kullanıcılarına daha kısa sürede ulaşmayı hedefleyen KUDAKA, Facebook ve Twitter sitelerinde oluşturulan kurumsal sayfalarıyla sosyal medyadaki yerini aldı.

İnternet kullanıcıları, KUDAKA’nın resmi internet sitesinin yanı sıra sosyal medyadaki kurumsal sayfalarını takip ederek bölgede yürütülen Ajans faaliyetlerine ilişkin en güncel haberlere etkin, hızlı ve doğru şekilde ulaşabilecek. Fuar, seminer ya da çalıştay gibi etkinliklerden kullanıcılar haberdar olabilecekler. Güncel çalışmalarla ilgili bilgiler, fotoğraflar ve videolar, anında kurumun sosyal medyadaki sayfalarından paylaşılacak.

Bölge turizminde öne çıkan değerler, gerçekleşen turizm faaliyetleri, Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerini kapsayan bölge tanıtım videolarının yer aldığı Kuzeydoğu Anadolu isimli facebook sayfasından bölge turizmine dair detaylı bilgilere ulaşılabilecek.

Erzurum ve Erzincan Yatırım Destek Ofisleri, açılan facebook sayfası üzerinden yatırımcılara yönelik güncel devlet destekleri, teşvik duyuruları, yatırımcıları ilgilendiren önemli haberleri takipçileriyle paylaşacak. Uygulama ile internet kullanıcıları, facebook aracılığıyla her türlü görüş, öneri ve sorularını ajansa iletebilecek. İlgili birim uzmanları tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde soruların en kısa sürede yanıtlanması sağlanacak. Takipçiler, bu sayfalarda yorumlar yapabilecek ve paylaşımlarda bulunabilecek.

KUDAKA Resmi Facebook ve Twitter Adresleri Şöyle: https://twitter.com/tckudaka, https://www.facebook.com/KuzeydoguAnadoluKalkinmaAjansi, Kuzeydoğu Anadolu, Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/KuzeydoguA, Erzurum Yatırım Destek Ofisi Facebook Sayfası, https://www.facebook.com/pages/Erzurum-Yatırım-Destek-Ofisi/610843665637925, Erzincan Yatırım Destek Ofisi, Facebook Sayfası, https://www.facebook.com/ErzincanYDO

Haber: Cihan


Anahtar Kelimeler:
KUDAKATwitterFacebook
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.