Kop ve Zigana geçitleri için uyarı!

Gümüşhane - Trabzon arasındaki Zigana Dağı ve Erzurum – Bayburt arasındaki Kop Dağı geçitlerinde ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Kop ve Zigana geçitleri için uyarı!
Bayburt Postası - Doğu Karadeniz genelide dün gece yarısından itibaren gerçekleşen kar yağışının ardından kent merkezleri beyaza bürünürken, köy yolları da ulaşıma kapandı.

Gümüşhane - Trabzon arasındaki Zigana Dağı ve Erzurum – Bayburt arasındaki Kop Dağı geçitlerinde ulaşım güçlükle sağlanıyor. Araçların zaman zaman kaydığı yollarda karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadeleyi sürdüren ekipler, tuzlama çalışması yaptıkları Zigana ve Kop geçidi için uyarılarda bulundu. Her iki yolun da ulaşıma açık olduğunu, sürücülerden araçlarında mutlaka zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmalarını isteyen yetkililer gizli buzlanma nedeniyle sürücüleri uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.