Kız yurdunda üniversite öğrencisinin ölümü

Erzincan Kredi Yurtlar Kurumu kız yurdunda kalan üniversite öğrencisi merdiven boşluğundan düşerek hayatını kaybetti.

Kız yurdunda üniversite öğrencisinin ölümü
Bayburt Postası - Erzincan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kız yurdunda kalan üniversite öğrencisi merdiven boşluğundan düşerek hayatını kaybetti.

Olay saat 18.00 sıralarından Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Kız Yurdu E Blokta meydana geldi. Erzincan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 1’nci sınıf öğrencisi Sibel Koğu, 6 katlı binanın yatakhane kısmında iddiaya göre telefonla konuşurken kendisini merdiven boşluğundan aşağı bıraktı. Olay yerinde feci şekilde can veren üniversite birinci sınıf öğrencisi Sibel Koğu’nun arkadaşları büyük şok yaşadı. Olay yerine sevk edilen polisler geniş güvenlik önlemi aldı. Genç üniversitelinin bazı arkadaşları sinir krizi geçirdi.

Olayın ardından Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve Emniyet Müdürü Doğan İnci, Kredi Kurtlar Kurumu'na gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Sibel Koğu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna götürüldü.

Sosyal paylaşım sitesinden son mesaj

Ağrı nüfusuna kayıtlı olan ve Erzincan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlayan Sibel Koğu’nun ölümünden 18 saat önce bir sosyal paylaşım sitesinde ‘Sakın benim için ölür müsün deme yapamam, ben ölüp de seni başkasına bırakamam’ sözlerini yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Cihan

Anahtar Kelimeler:
ErzincanSibel Koğu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.