Kaysı ağaçları çiçek açtı

Hava sıcaklıkların normalin üzerinde seyretmesi dolayısıyla kayısı ağaçları çiçek açtı.

Kaysı ağaçları çiçek açtı
Bayburt Postası - Erzincan'da son yılların en ılıman kışı yaşanıyor. Hava sıcaklıkların normalin üzerinde seyretmesi dolayısıyla kayısı ağaçları çiçek açtı.

Erzincan'da normalde Nisan gibi tomurcuklanması gereken meyve ağaçları erken çiçek açtı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ağaçları aldattı. Normalde Nisan veya Mayıs aylarında çiçek açması gereken ağaçlar Mart ayında çiçek açması şaşırttı.

Ağaçların çiçek açmasına şaşıran vatandaşlar; “Erzincan’a bahar erken geldi. Çiçekler erken açtı. Erzincan’ın havası çok güzel. Ülke genelinde olduğu gibi Erzincan'da da bu sene hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde gidiyor. O yüzden ağaçlar erken çiçek açtı. Bu şekilde erken bahar yaşıyoruz” dedi.

Haber: Cihan

Anahtar Kelimeler:
ErzincanKaysı Ağacı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.