Gümüşhane’de ‘Bayrağa Saygı’ yürüyüşü düzenlendi

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Türk Bayrağı’nın indirilmesini protesto etmek için “Bayrağa Saygı Yürüyüşü” düzenledi.

Gümüşhane’de ‘Bayrağa Saygı’ yürüyüşü düzenlendi
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Türk Bayrağı’nın indirilmesini protesto etmek için “Bayrağa Saygı Yürüyüşü” düzenledi.

Ülkü Ocakları’nın öncülüğünde MHP İl Başkanı Orhan Mazman, Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener, Gümüşhane eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Türk Kamu-Sen ve bağlı sendikaların temsilcileri ile Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) temsilcilerinin katıldığı yürüyüşe vatandaşlar da evlerinden ve işyerlerinden bayrak sallayarak destek verdi. “Bayrağa uzanan eller kırılsın”, “Gümüşhane uyuma bayrağına sahip çık”, “Ne mutlu Türküm diyene”, “Vatan sana canım feda” şeklinde sloganlar atan kalabalık, Zafer Meydanı’na kadar yürüdü. Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Fatih Vakur Kara, hükümetin politikalarının teröristleri daha çok şımarttığını, böyle giderse önümüzdeki günlerde çok daha vahim gelişmelerin yaşanabileceğini söyledi.

Bayrağa Saygı yürüyüşü, İstiklal Marşı'nın okumasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.