Gümüşhane emniyetinde yeni dönem

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Yunus Can, görevi yeni müdür Orhan Kar'a devretti.

Gümüşhane emniyetinde yeni dönem
İçişleri Bakanlığının 2014/417 sayılı kararı ile başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet Can görevini yeni Müdür Orhan Kar’a düzenlenen törenle devretti.

Gümüşhane Emniyet Müdürü Yunus Can tarafından müdüriyet hizmet binası girişinde karşılanan Kar, rütbeli personeli selamladıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda düzenlenen devir teslim törenine katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Yunus Can, bir senenin hızlı bir şekilde geçtiğini ve nöbeti yeni İl Emniyet Müdürü Orhan Kar’ a devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, yeni görevinde kendisine başarılar diledi. Konuşmaların ardından Gümüşhane’ye yaptığı hizmetlerden dolayı görevini devreden Emniyet Müdürü Ahmet Can’a, Orhan Kar tarafından plaket takdim edilerek ardından sancak devir teslim töreni yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.