Gümüşhane Belediyesi, bar ekibi kurdu

Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, ücretsiz olarak açılan bar ekibi kursu başladı.

Gümüşhane Belediyesi, bar ekibi kurdu
Bayburt Postası - Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, ücretsiz olarak açılan bar ekibi kursu başladı.
Belediye Binası konferans salonunda 2. Kademe Halk Oyunları Antrenörü Nedim Saraç, eğitmenliğinde gerçekleştirilen bar ekibi, çalışmalarına başladı. 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, Belediye olarak halk oyunları ekibi kurma çalışmalarını tamamladıktan sonra bar ekibi de kurduklarını ifade ederek, “Bar ekibi eğitimimiz kısa bir süre önce başladı. Belediye olarak daha halk oyunları ekibi kurmuştuk. Şimdi de bar ekibini oluşturuyoruz. Müdürlük olarak ilerleyen dönemlerde farklı kurslar ve farklı etkinlikler düzenlemeyi de planlıyoruz” dedi.

Halk Oyunları Antrenörü Saraç ise, ekibin yarışmalara katılacağını belirterek, “Belediye olarak başlatmış olduğu kurs ile bar ekibimizi oluşturduk. Haftada 3 gün çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekibimiz Gümüşhane’de ve diğer illerde düzenlenecek olan yarışmalara katılacak. Amacımız bu yarışmalarda dereceler elde etmek. Aynı zamanda ekibimiz gerek Gümüşhane gerekse diğer illerde düzenlenecek olan etkinliklere katılarak gösteri sunacaklar. Başkanımız sayın Ercan Çimen’in bu süreçte bize çok destekleri oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sahipsiz bayburt 9 yıl önce

Bu işler Bayburt'ta artık günah, davulu da, zurnayı da hayatımızdan çıkararak yasak ettik, kültürümüzü de bitirdik,her alanda gericilik iliklerimize işledi,muhafazakar,tutucu değiliz ,daha kabası olduk....Eller yapacak biz imreneceğiz....Önümüzdeki yıllar daha belirgin ve net olarak hissedeceğiz....