Ermeni katliamını protesto yürüyüşü

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) tarafından Ermemi Katliamını Protesto yürüyüşü düzenlendi...

Ermeni katliamını protesto yürüyüşü

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) tarafından Ermemi Katliamını Protesto yürüyüşü düzenlendi. Atatürk Üniversitesi öğrencileri, Erzurum Ülkü Ocakları ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri de destek verdi. Havuzbaşı mevkii önünde toplanan kalabalık grup, Ermeniler aleyhine ve ‘Ne Mutlu Türküm’ şeklinde atılan sloganlar eşliğinde Atatürk Üniversitesi kampüsü gençlik anıtı alanına kadar yürüdü. Burada bir basın açıklaması yapan grup, “Asya ve Avrupa kıtaları arasında köprü konumunda olan Türkiye, Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan boğazları, Ortaasya, Kafkasya ve Ortadoğu’daki doğal enerji kaynaklarının kesiştiği noktadaki jeopolitik konumuyla, bütün dünyanın dikkati çekmektedir. Sözde soykırım iddiasıyla amaçları, iddialarını tüm dünyaya tanıtarak Türkiye’yi bu temelsiz iddiaları tanımak zorunda bırakmak, sözde soykırımdan dolayı Türkiye’den tazminat ve toprak almak ve büyük Ermenistan rüyasını gerçekleştirmektir.” açıklamasında bulundu.



"Erzaklarımızı vererek yaşamaları sağladık"

Daha sonra konuşan ASİMED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, “Yalanlar, dolanlar, iftiralar atlıyor. Bugün burada toplanarak Türk milletinin ne kadar hoşgörülü olduğu ne kadar merhametli olduğunu anlatmaya çalıştık. Öyle bir milletin evlatlarıyız ki kendilerini katletmek için gelen bir ordu açlıkla baş başa kalınca kendi erzaklarını onlara vermiş ve onların yaşamasını sağlamıştır.” dedi.

Grup daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra dağıldı.

Haber: Cihan





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 10 yıl önce

siz değilmiydiniz akepeye ve tayyibe %60 oy veren. adam ermenilerden özür diledi. gidin derdinizi önce tayyibe anlatın.

Avatar
che guevara 10 yıl önce

Bayburtta 1 mayıs yürüyüşü yapılacak.. Tüm yoldaşlar belirlenen saatte üniv önünde olsun

Avatar
deniz gzmş 10 yıl önce

1 mayıs saat 11 de bayburt üniversitesi önünden yürüyüşümüz başlayacaktır.. Saat kulede basın açıklamasıyla sona erecektir..Yoldaşları bekliyoruz. Şehir dışından da çok sayıda katılım olacak