“Cumhurbaşkanı’na gidip, sözlerini hatırlatmalıyız“

Trabzon Demiryolu Platformu Sözcüsü Mustafa Yaylalı, bölge için en önemli beklenti haline gelen demiryolu projesi için 2023’ü beklemeye gerek olmadığını söyledi.

“Cumhurbaşkanı’na gidip, sözlerini hatırlatmalıyız“
Trabzon Demiryolu Platformu Sözcüsü Mustafa Yaylalı, bölge için en önemli beklenti haline gelen demiryolu projesi için 2023’ü beklemeye gerek olmadığını söyledi.

Ankara’dan Erzurum’a kadar bütün hatların yüksek hızlı trene çevrildiğini kaydeden Yaylalı, “Biz henüz demiryolunu göremedik. Hem yük hem yolcu taşımacılığı için bir an önce Erzincan’a bağlanmalıyız” dedi.

Türkiye’nin her bölgesi yüksek hızlı trene geçerken Doğu Karadeniz treni göremedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu çerçevede verdiği sözü hatırlatan Yaylalı, “Hiçbir siyasi ayrım yapmadan bütün siyasiler ve STK’lara görev düşüyor. Trabzon’un son Stratejik Gelişimi Toplantısı da demiryolu beklentisinin önceliğini gösteriyor. Bunun için ortak bir platformla Cumhurbaşkanı’na gitmeliyiz. Sözlerini hatırlatmalıyız” dedi.

Haber: takaonline.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Yakında, çok yakında, pek yakında yada çok unutun, pek unutun, unutun

Avatar
mesut hakkıbil @ALOŞ 9 yıl önce

sn yaylalı akedemik bir değer,dolayısıyla mübala yapmayınız,demiryolu g.hane ve
treboludan geçmesi için"tren derneği kurdular.,ya sizler ve Bayburt ak.parti yönetimi
ve vekil,???????????.

Avatar
KANİ HAKYEMEZ 9 yıl önce

"ALOŞ,YOKSA SİZ GÜŞHANALIMISINIZ!!!,PES DOĞRUSU.

Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

kop tuneli bir hayeldı salmankas tuneli hayeldende öteydi üniversite aklımızın ucunda yok idi inşallah bu vatanın sigortası bayburtlular tren hayal olmayacak çünkü öyle bir hayelimiz yoktu kırıkkaleden selamlar.

Avatar
a.mehdi öztürk @tuncay yanık 9 yıl önce

3 yıl önce tren bayburttan geçsin diye Bayburt halkı 18 bin imza verdi.sn vekil özbek sn r.t.erdoğana neden vermedi??,bir basın toplantısı dahi yapmadı.neden??,sn t.yanık,ın
bilgilerine.

Avatar
Özer VARDAR 9 yıl önce

iKTİDARI KAYBETMEMEK İÇİN ŞİMDİDE İKİ VEKİL OYUNU,AMA BAYBURTLULAR BUNU YEMEZ,TREN GÜZERGAHI BAŞKA YERE BİZE DE İKTİDARI KAYBETMEMEK İÇİN İKİ VEKİL,AH FAYIK BEY ZAMANSIZ GİTTİN ARAMIZDAN SENİ KULAKLARIN BUNU DUYSAYDI ACABA NE SÖYLERDİN ÇOK MERAK EDİYORUM,

Avatar
bayburt halkı @Özer VARDAR 9 yıl önce

sn vardar şimdide "gani bey var(Sebahattin Tekdemir)zahit ef mah,sakinlerinden ve faik beyin varisi,tren için önemli adımlar atmıştır,kendisini kutlarız.

Avatar
Cihangir YILDIZ 9 yıl önce

Bayburtta yapılan imza kampanyası çerçevesinde toplanan imzalar nerede ? Bu konuda kampanyayı düzenleyen hemşehrilerimizin açıklama yapması güzel güzel olacaktır. Onlardan acil olarak toplanan imzaların akibeti hakkında açıklama bekliyoruz..