Başkan Çimen, mahalle mahalle geziyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kent merkezindeki bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Çimen, mahalle mahalle geziyor
Bayburt Postası - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kent merkezindeki bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.
 
Çimen, beraberinde Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Bostan ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdür Sinem Açık ile birlikte Karaer Mahallesi, Hasanbey Mahallesi ve Yeni
Mahalle’de incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmaları inceledi. 

Mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelediklerini kaydeden Çimen, “Belediye olarak yeni ürettiğimiz projelerin yanı sıra mahallelerimizde yürütmüş olduğumuz rutin belediyecilik hizmetlerini takip ediyoruz. Birim müdürlerimiz ile birlikte yaptığımız incelemeler sırasında sıkıntıları yerinde görüp, hızla çözüme kavuşturmak üzere mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda incelemelerde bulunmaya devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında görmüş olduğumuz eksiklikleri hemen yerinde tespit edip değiştirilmesi veya eklenmesi için gerekli talimatlarımızı veriyoruz. Karaer, Hasanbey ve Yeni Mahallemizdeki yol yapım çalışmalarımız sürüyor. Bazı çocuk parklarımızın eksiklikleri var onları için çalışma başlattık. Mahalle gezilerimiz sırasında görmüş olduğumuz ve şehirde kötü görünüme neden olan bazı metruk binalar var. Bunların da yıkılması için çalışma başlatacağız” dedi. 

Çimen, mahalle gezilerinin ardından Atatürk Caddesi’ndeki esnafları da ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.