"Bakanlık havaalanını inceleyecek"

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Köse ilçesi ziyaretinde Salyazı havalimanı hakkında açıklamada bulundu.

"Bakanlık havaalanını inceleyecek"
Bayburt Postası - Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Köse ilçesi ziyaretinde Salyazı havalimanı hakkında açıklmada bulundu.

Köy ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerinin birinci ağızdan en yetkili isimlere iletmelerini sağlayan toplantının ana gündem maddelerinden birisi de Başbakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde Bayburt’ta düzenlenen törende 2017 yılında kazma vurulacağını söylediği Salyazı Havaalanı oldu.

“Ulaştırma Bakanlığı’ndan bir heyet gelecek ve havaalanını inceleyecek”

Önümüzdeki haftalarda Ulaştırma Bakanlığından yetkililerine havaalanında incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geleceğini belirten Vali Okay Memiş, pistinin bir kısmı yapılı durumdaki Salyazı Havaalanıyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım’ın Bayburt’tan müjde verdiğini hatırlatarak, “Sayın Başbakanımızın Bayburt’ta açıkladığı üzere çok önceden dönemin Valileri, Milletvekilleri, siyasileriyle beraber pisti de yapılmış olan Salyazı havaalanının yapılacağına ilişkin müjdesini verdi. Biz milletvekillerimizle bu konuda çalışmaya başladık. Sayın Vekillerimiz konuyu Ankara’dan takip ediyorlar. Biran evvel yatırım programına alınması noktasında yapmış olduğu görüşmelerden sonra önümüzdeki haftalarda Ulaştırma Bakanlığı’ndan bir heyet gelecek ve havaalanını inceleyecekler” dedi.

“Ne gerekiyorsa çok hızlı bir şekilde yapacağız”

Başbakan Yıldırım’ın verdiği sözün takipçisi olduklarını ve idari yönden Gümüşhane Valiliği olarak ne yapılması gerekiyorsa çok hızlı bir şekilde yapacaklarını kaydeden Vali Memiş, “Sayın Milletvekillerimizin ve sizlerin destekleriyle Bayburt ve Gümüşhane’ye çok önemli bir kamu hizmetini gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 7 yıl önce

Bu havaalanı Bayburta 65 km.uzakta.Kimi kandırıyorsunuz bayburtta havaalanı yapılacak diye eyyy yetkililer.Yurdum insanı herşeye kanıyor.

Misafir Avatar
Ali 7 yıl önce @Yasin

Kardeş Bayburt - Salyazı (Posus) arası ne zaman 65 Km'ye çıktı, çok merak ettim. Benim bildiğim kadarıyla 35-40 km.arasında. Müsade edinde şu memlekete bir şeyler yapılsın, herşeye engel oluyorsunuz. Uçağa binmek için 2-3 saat önceden Trabzon'a Erzurum'a gitmek daha mı kolay.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Vedat Yilmaz 7 yıl önce @Yasin

Belliki Gumushaneli kardeslerimiz ise baslamislar.Bayburt - Posus arasi yaklasik 30 km.Bahsetiginiz mesafede Bayburt yok..Cevremizdeki diger vilayetlere bakmak lazim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
mehdi öz 7 yıl önce

salyazı havaalanı ismi yerine"BAYGÜMÜŞ"havaalanı ismi olur.sevgiler

Avatar
şenol 7 yıl önce

İsmi "BAYGÜM"Havalanı olsun...

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @şenol

Tersi olsun

Beğenmedim! (2)
Avatar
Vedat Yilmaz 7 yıl önce

DEDEM KORKUT, ISMI HEPIMIZ ICIN ORTAK BIR ISIMDIR.

Misafir Avatar
VAHDET ŞİMŞEK 7 yıl önce @Vedat Yilmaz

"GAZİLER HAVAALANI OLSUN.,TŞK,LER

Beğenmedim! (1)