Ateş düştüğü yeri yaktı: Trabzon

Cenazelerin tören alanına getirildiği sırada yakınları ve sağlık çalışanları gözyaşlarını tutamadı...

Ateş düştüğü yeri yaktı: Trabzon

Dün gece sabaha karşı Bayburt Organize Sanayi Bölgesi kavşağında yaşanan elim kaza sonucu hayatını kaybeden Dr. İlkay Sitti ile doktor çocukları Ceyda İskender ve Kıvanç Gençosmanoğlu için Trabzon’da tören düzenlendi.

Cenazelerin tören alanına getirildiği sırada yakınları ve sağlık çalışanları gözyaşlarını tutamadı.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Yerleşkesinde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu, Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan, hastane yöneticileri, doktorlar ve vefat edenlerin yakınları katıldı.

Kazada hayatını kaybeden Ceyda İskender ve Kıvanç Gençosmanoğlu’nun yarın (24 Ocak 2014 Cuma) Trabzon’da toprağa verileceği, Opr. Dr. İlkay Sitti’nin cenazesinin de memleketi olan İzmir’e gönderileceği belirtildi.
 
11 Yaralı taburcu edildi, 1 yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Kazada yaralanan Tolgahan İskender, Mehmet Oğuz Tüysüzoğlu, Müge Ustaoğlu, Avukat Gülay Gençosmanoğlu, Dilek Akkol, İnan Anaforoğlu, Cem Büyüktepe, Mina Lal Akkol, Dila Akkol, Gözde Evcim ve Ayfer Topçuoğlu; Bayburt'taki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu arada kazada hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ceyda İskender’in kazada yaralanan doktor annesi Serap İskender’in tedavisine ise Bayburt Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edildiği belirtildi.
 
Otobüs ve iş makinesi şoförü adliyeye sevk edildi

Otobüs sürücüsü A.S. ile iş makinesini kullanan A.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından Bayburt Adliyesine sevk edilerek gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı Sitti Yücesoy 10 yıl önce

Trafik kazasında ölenlere rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum. Dr. İlkay Sitti akrabam olur. Ailesine,akrabalara ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Sitti sülalesi güler yüzlü,melek doktorunu kaybetti. Nur içinde yatsın.