25 kilo 673 gram eroin ele geçirildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 25 kilo 673 gram eroin maddesi ele geçirdi.

25 kilo 673 gram eroin ele geçirildi
Bayburt Postası - Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir aracın bagaj kısmına yapılan özel düzenek içerisine gizlenmiş 25 kilo 673 gram eroin maddesi ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre; Erzincan-Erzurum karayolu uygulama noktasında bugün çalışma yapan KOM ekipleri, durumundan şüphelendikleri ve sürücülüğü M.S.Ö.’nün yaptığı 61 plakalı otomobili durdurdu. Emniyet Müdürlüğü garajına çekilen araçta yapılan detaylı aramada, aracın arka bagajının altında bulunan özel yapılmış zula içerisinde toplam 25 kilo 673 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü M.S.Ö. ve araç içerisinde bulunan Y.T. isimli şüpheliler hakkında ‘TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek’ suçundan işlem yapıldı ve adli makamlara sevk edildi.

Haber: Cihan


Anahtar Kelimeler:
Eroin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.