Ziraat Odası’ndan iftar

Bayburt Ziraat Odası tarafından iftar yemeği verildi.

Ziraat Odası’ndan iftar
Bayburt Postası - Bayburt Ziraat Odası tarafından iftar yemeği verildi. Bayburt Konağı’nda verilen iftar yemeğine Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ve Şahin Kızılaslan, Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet eden Belediye Başkanımız, onların Ramazan ayını da tebrik etti. Öte yandan davetliler arasında yer alan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni teknik direktörü Nevzat Türkoğlu’yla da bir süre sohbet eden Başkan Memiş, Spor Toto 3. Lig 2014-2015 futbol sezonunda takıma başarılar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.