Yüksel Ertekin Karaman'a atandı, Bayburt Defterdarı Hakan Akpınar

2017 yılından beri Bayburt'ta görev yapan Defterdar Yüksel Ertekin Karaman Defterdarı olarak atanırken, Erzincan Defterdar Yardımcısı Hakan Akpınar ise Bayburt'un yeni Defterdarı oldu.

Yüksel Ertekin Karaman'a atandı, Bayburt Defterdarı Hakan Akpınar

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanlığı karanamesi ile Hazine Maliye Bakanlığında 5 ilin defterdarı görevden alınırken, 75 il defterdarlığında ise görev yeri değişikliğine gidildi. 

5 yıldır Bayburt'ta görev yapan ve iyi işlere imza atarak toplumun sevgisini kazanan Defterdar Yüksel Ertekin, Karaman Defterdarlığı'na atandı. Konyalı olan Yüksel Ertekin'in Karaman'a atanması, başarılı çalışmaları sonrasında ödüllendirilmesi olarak değerlendirildi. 

Bayburt Defterdarlığı'na ise Erzincan Defterdar Yardımcısı Hakan Akpınar atandı.  

Hakan Akpınar kimdir?

23.08.1965 tarihinde Erzincan ili Üzümlü ilçesinde doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Memuriyete 1990 yılında Erzincan Çayırlı Mal Müdürlüğünde yoklama memuru olarak başladıkdan sonra sırasıyla 1994-1997 yıllarında Ankara Defterdarlığı Usul Gelir Müdürlüğünde yoklama memuru, 1997-2001 yıllarında Gümüşhane Gelir Müdürlüğünde Gelir Müdür Yardımcısı, 2001-2002 yılları arasında Gaziantep Şahinbey Vergi Dairesi Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2002-2008 yıllarında Erzincan Defterdarlığında Muhasebe Müdürü, 2008-2009 yıllarında Edirne Defterdarlığında Muhasebe Müdürü, 2009-2011 yıllarında Hakkari Defterdarlığında Defterdar Yardımcısı, 2011-2019 yıllarında Amasya Defterdarlığında Defterdar Yardımcısı olarak görev yaptı. 03.09.2019 tarihinden itibaren de Erzincan Defterdar Yardımcılığı görevinde bulunan Akpınar, evli ve 3 çocuk babası.

Görevden alınanlar

Öte yandan Antalya defterdarı Yusuf Atılgan, Bartın Defterdarı Muhammed Osman Şener, Denizli Defterdarı Ali Sormaz, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç görevden alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.