Yeniden başkan seçildi

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 9. olağan genel kurulu gerçekleşti.

Yeniden başkan seçildi
Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 9. olağan genel kurulu gerçekleşti. Selahattin Karaman tek aday olarak girdiği seçimde kongrede oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Çıraklık Eğitim Merkezi salonunda yapılan kongreye; Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkan Vekili Filiz Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak,  Bayburt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sekmenli, İŞKUR il Müdürü Ömer Akdeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk ve esnaflar katıldı.

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Selahattin Karaman’ın yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:
Seddar Saka (Başkan Vekili), Zekeriya Mevlütoğulları (üye), Yılmaz Develi (üye), Metin Albeni (üye)

Denetleme Kurulu:
Erdal Yıldızhan, Kadir Çakal, Yaşar Kiki.

Öte yandan 5 yılda bir tekrarlanan Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde yeniden başkan seçilen Selahattin Karaman’ın 4. başkanlık dönemi başlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.