Yaya geçidi tehlike saçarken, 'Karayolları' umursamıyor!

Geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiğimiz yaya geçidinde değişen bir şey yok. Karayolları 106. Şube Şefliği, umursamaz tavrına devam ediyor.

Yaya geçidi tehlike saçarken, 'Karayolları' umursamıyor!

Bayburt Postası - Bayburt merkezde çizgileri çizilmiş fakat yaya geçidi olmaktan uzak bir görüntü çizen alan vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. 

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde Yeni Şehir Parkı ile Zahit Mahallesi Çilçil mevkii arasında bulunan yaya geçidi yarım bırakılmış hali ile tehlike saçıyor.

Yaya geçidi levhaları takılan, çizgileri de çekilen alanın kaldırım kısmı yarım yamalak kırılmış hali ile komik bir görüntü çizerken, kazaya da davetiye çıkarıyor. 

Çilçil mevkiinde oturan vatandaşların yoğunlukla kullandığı, dolmuşların da yolcu indirdiği alanın bir an önce yaya geçidi standartlarına uygun yapılmasını talep eden vatandaşlar, kaldırımın yarım yamalak kırılmış hali ile bir set gibi durduğu alanın biran önce yaya geçidi haline getirilmesini bekliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat 2 yıl önce

sadece aydan aya maaş almayı bilirler illa birimi ölmeli vebali ağırdır pturduğunuz yerden kalkında aldığınız maaşı hak edin

Avatar
arif hikmet 2 yıl önce

Nerde o duyarlı idareciler?

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Biri ölürse yaparlar belki bu ülkede bir şeylerin olması için önce bedel ödenmeli müdürler artık kukla her şey iktidar partisinin il başkanından bitiyor

Avatar
İbrahim 2 yıl önce

Şehir parkının orda bir çok kaçza oldu

Avatar
Ozululu 2 yıl önce

Sahabsız bayburd