Yavuz: "Çoruh Nehri kenarından başlamalıyız"

Zaman ve fırsat buldukça Bayburt’a gelerek, STK’lar ile bir araya gelen ve görüşmeler yapan Kenan Yavuz, şehrin dinamiklerini harekete geçirerek, yerel yönetime itici güç oluşturmaya çalışıyor...

Yavuz:
Bayburt Postası - Bir süredir Bayburt’ta bulunan SOCAR Türkiye Başkanı (CEO) ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz'un gündeminde tek bir madde var: Bayburt'un Geleceği.

Zaman ve fırsat buldukça Bayburt’a gelerek, STK’lar ile bir araya gelen ve görüşmeler yapan Kenan Yavuz, şehrin dinamiklerini harekete geçirerek, yerel yönetime itici güç oluşturmaya çalışıyor.

Bayburt’ta değişim için, tüm dinamiklerin beklentisiz ve karşılıksız bir arada olmasının altını çizen Yavuz, bir süre önce Bayburt Postası’nda kaleme aldığı yazıda, çarpık yapılaşmaya dikkat çekmişti.

Kısa Bayburt ziyaretinde, kaleme aldığı yazıyı somutlaştıran Kenan Yavuz, Bayburt’ta çarpık yapılaşmaya son vermek adına, Çoruh Nehri kenarından başlanması gerektiğini vurguladı.

Bayburt Belediyesi binası gayri meşru bir binadır!”

Belediye binasının, gayrimeşru bir bina olduğunu savunan Kenan Yavuz, hemen karşısında bulunan Polis Evi’ni de işaret ederek, “Bayburt’ta bazı şeyler değişecekse, değişim bu iki binadan başlamalıdır” dedi.

Polis Evi binasının ruhsatı olup, olmadığını soran Yavuz; Bayburtluları, gelecekte daha güzel bir Bayburt için çarpık yapılaşmanın karşısında durmaya davet etti.

Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu çarpık yapılaşmaya son vermek için gerekli uyarılar yapılmalıdır. Ömrüm ve gücüm yettiğince bunu her gün söyleyeceğim. Bayburt’taki çarpık yapılaşmaya son verilmelidir. Bu son verme Çoruh kenarından ve Cumhuriyet caddesinden başlamalıdır. Bayburt Belediyesi binası gayri meşru bir binadır.  Hemen karşısındaki Polis evinin ruhsatı var mıdır? Bayburt’ta bazı şeyler değişecekse, değişim bu iki binadan başlamalıdır.”



Kenan Yavuz'un çarpık yapılaşmaya dikkat çektiği son yazısı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Galip Kalkan 10 yıl önce

Bence subay ve astsubay gazınolarından baslanmalı. Bayburtta esnaf arka sokaklara sıkışmış kalmış beledıyeden ve karşı polis evınden yukarı yenıden yapılanması şart.

Avatar
İ.YEŞİLÇİÇEK 10 yıl önce

Yavuz bey Bayburt ve Bayburtlu gençler için sarfettiğiniz gayret için size teşekkür ediyorum. Selamlar

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Sayın Kenan Yavuz beye teşekkür ediyoruz..Bu makaleleri okudukca seviniyor..Nereden başlanacak diye heyecan duyuyoruz..Bu sahifelerde yüzlerce yorum yaptık , Belediye icraatlarını eleştirdik....Çoruh kıyısı talan ediyor, rezil ediliyor dedikçe çoğunluk destek verirken , icra makamı inatla yanlışta ısrar etti...Asıl sitemim
güçlü (stk) dediğimiz ticaret odası,esnaf odaları,Bekder gibi kuruluşları yanımızda göremedlğlmiz gibi belediye ile HOŞ geçindiler..İkballerine helal gelir diye ses çıkarmadılar...Anlaşılıyorki Bayburt yaşanmaktan çıktı, deniz bitti, güçlü sesler duyuyoruz, çok mutlu oluyoruz...
Sayın Kenan Yavuz bey, bu işlerin olabilmesi için akp siyasi erk ,siyasi gücünü hiç kullanamdı inanın on yıl boşuna geçti...Bahsedilen dinamiklerin harekete geçirilmesi için Bayburt da çok kapsamlı bir istişare toplantısı düzenlenmeli, davetiyeler çıkarılmalıdır...YOL HARİTASI çizilmelidir... Saygılarımla....

Avatar
Ismail Yeşilçiçek 10 yıl önce

Bayburt için faydalı bir insan, Bayburtlular sahip çıkmalıdır bu insana . Mezun ettiğimiz öğrencilerin boş gezmelerine işsiz kalmalarına çok çok üzülürdüm. Ama yürekli insan onların bir çoğuna sahip çıktı ve işe yerleştirdi.onları Yanlız brakmıyor Bayburtllular DERNEğini kurdurarak birlik ve beraberliklerini sağlıyor. Hemşerilik bağlarını güçlendiriyor. Kenan bey'e öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. .Beni tanımıyor ve bir menfaatta ummuyorum bir vesile ile ona teşşekkür etmek istedim onun için bu mesajımı yazıyorum. Selam ve sevgilerimle

Avatar
Sas 10 yıl önce

Yıllarca belediye binasını arayıp durdum bayburtta birde ne göreyim apartman binasında belediye derhal hükümet konagı kurulmalı herşey burada toplanmalı..

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Sayın Kenan Bey. Bunlar boşa gayret. Bayburtlular sadece yalandan ve dolandan anlar.

Avatar
Okan Yavuz 10 yıl önce

Bence sifirdan baslanmali koskoca bayburta bile aracdan gecilmiyor

Avatar
Can 10 yıl önce

Hele şükür bunları yeni duyuyoruz....