Verem konulu yarışma sonuçlandı

Verem Haftası münasebetiyle gerçekleşen yarışmalar için ödül töreni düzenlendi.

Verem konulu yarışma sonuçlandı
Bayburt Postası - Verem Haftası münasebetiyle gerçekleşen yarışmalar için ödül töreni düzenlendi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretimler için resim, şiir ve kompozisyon, öğretmenler arası ise deneme yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Verem Savaş Derneği Başkanı Dursun Ali Barın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Uluca ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kemalettin Karabulut’un katımlıyla gerçekleşen ödül töreninde okul öncesi resim yarışmasında Sümeyye Coşar, Ecrin Zeynep Pamukcu, Yaren Boyacı ilk üçü paylaşırken, ilkokullar arası resim yarışmasında ise Nisanur Erel, Nazar Çikot ve Edanur Erbay ödül kazanan isimler oldular.

Ortaokullar arası şiir yarışmasında Kerim Köse, Funda Akkoyunlu,Sinem Acar’ın dereceye girdiği yarışmada,kompozisyon yarışmasında ise Adem Zengin, Sema Dağtekin ve Feyzanur Köse ilk üç dereceyi paylaşan isimler oldular. Yarışmada öğretmenler arası deneme yarışmasında ise; Adem Durulmuş, Zekayi Tepir ve Güven Altun ilk üçe girdiler.

Anahtar Kelimeler:
Verem Haftası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.