Vatandaş, Mobil SGM’den memnun

Mobil SGM hizmeti sosyal güvenlik merkezleri tarafından verilen yüzlerce hizmeti verebiliyor.

Vatandaş, Mobil SGM’den memnun

Bayburt Postası - Türkiye’de ilk kez Bayburt’ta hizmete giren Mobil SGM hizmet vermeye devam ediyor. Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) bulunmayan ilçe, belde ve köylerde yaşayan sigortalılara hizmet vermek amacıyla oluşturulan Mobil SGM’ye vatandaşlar ilgi gösteriyor. SGK hakkında bilgi vermek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturmak ve sorunları yerinde çözmek için vatandaşın ayağına giden Mobil SGM’den faydalanan herkes hizmetten gayet memnun.

Mobil SGM hizmeti sosyal güvenlik merkezleri tarafından verilen yüzlerce hizmeti verebiliyor. Vatandaşların dilekçe ve başvurularının elektronik ortamda alınabildiği bu hizmette ayrıca, ihtiyaç duyulduğunda kimlik doğrulamaya yönelik işlemler de gerçekleştirilebiliyor.

'Mobil SGM' ilk olarak Bayburt'ta






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.