Van'dan acı haber: Bayburtlu Fırat Astsubay şehit oldu

Bayburt bir evladını daha şehit verdi.

Van'dan acı haber: Bayburtlu Fırat Astsubay şehit oldu
Bayburt Postası - Bayburt, bir evladını daha şehit verdi. Van’da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çıkan çatışmada ağır yaralanan Astsubay Fırat Kılıç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.
 
Aslen Demirözü’nün Çiftetaş Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Şehit Fırat Kılıç’ın babası Özal Kılıç'ın kışları Erzincan’da, yazları ise Bayburt’un Demirözü ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi. Şehit Kılıç'ın yarın öğlen namazına müteakip Erzincan'da son yolculuğuna uğurlanacağı kaydedildi.  

Şehit Kılıç'ın baba evinde yas var

Öte yandan Şehit Uzman Çavuş Kılıç'ın şehit olduğu haberi ailesine ulaştı.

Acı haberin ailesine verilmesinin ardından Erzincan Mimar Sinan Mahallesi'ndeki baba ocağına ve çevredeki evlerin balkonlarına Türk bayrakları asıldı. 

Şehidin annesi Azime ve babası Özal Kılıç'ın, cenazeyi almak üzere Van'a gittiği öğrenildi. 

Şehit Uzman Çavuş Kılıç'ın cenazesinin Van'da düzenlenecek törenin ardından Erzincan'a getirileceği, yarın düzenlenecek törenle toprağa verileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu gurbetci 8 yıl önce

Allahim bu gencecik fidanlari Kara topraga düsüren zalimleri kahhar sifatinla kahreyle.iki cihandada ellerimiz yakanizda zalimler

Avatar
ali 8 yıl önce

Analar ağlamasın, şehit gelmesin diyerek bu milleti yalancı baharla kandıran, çözüm süreci için devletin askerinin, polisinin elini kolunu bağlayan, taşları bağlayıp sokaklara köpeklerin hakim olmasını sağlayan bu zihniyet bu genç fidanların hesabını nasıl verecek. Allah bu vatan için şehit olan tüm asker ve polislerimize rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.

Avatar
Kafkas kartalı 8 yıl önce

yine acı yine BAYBURT ama mevzu vatan olunca gerisi teferruattır. Şehidime rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Avatar
paşa erciyas 8 yıl önce

Yigit gardasim seni unutmayacagiz tertipim 1 senede cok sey yasadik seninle Allah ailene sabir versin gardasm