Vali Ustaoğlu Bayburt'tan ayrıldı

Bitlis Valiliği görevine atanan Ustaoğlu, kentten törenle uğurlandı.

Vali Ustaoğlu Bayburt'tan ayrıldı
Bayburt Postası - Bitlis Valiliği görevine atanan İsmail Ustaoğlu, Bayburt'tan törenle uğurlandı.

Vali Ustaoğlu, Valilik konutu bahçesindeki törende yaptığı konuşmada, huzurun, emniyetin kenti olan kadim şehir Bayburt'un, vali olarak ilk görev yeri olduğunu söyledi.

Bu nedenle Bayburt'un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Vali Ustaoğlu, Bayburt'ta, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın himayelerinde ilin tüm aktörleriyle ortak bir akıl etrafında oluşturdukları projelerle bir şeyleri başlattıklarına inandığını belirtti.

Ustaoğlu, Bayburt'un kendisinde artık unutulmayacak çok ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Niçin? Çünkü ülkemizin en kritik, hiç unutmayacağımız, unutturmayacağımız 15 Temmuz kaderini burada Bayburtlularla birlikte paylaştık. Memleketimize ve bu millete yapılmak istenen darbeye karşı Bayburt o dik duruşuyla her zaman örnek olduğu gibi o gece de çok yüksek bir sesle bu memleketin geleceğine sahip çıkarak çok güzel ve anlamlı mesajı da en yüksek perdeden verdi."

Ustaoğlu, Bitlis'in Müslüman Türklerin Anadolu'da ilk durağı olan köklü kentlerden biri olduğunu kaydederek, "Allah yardımcımız olsun. Orada bu görevi tevdi edenlerin bize yüklemiş olduğu, bu millete hizmet etme noktasındaki o sorumluluğumuzun bilincinde ve ne derece ağır olduğunun da farkındayız. İnşallah biz de bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz." diye konuştu.

Uğurlama törenine, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcıları Mutlu Almalı ile Tamer Kılıç, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış ve diğer kamu kurum temsilcileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
İsmail Ustaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acem 7 yıl önce

Çalışkan, sabırlı, anlayışlı, dürüst, proje adamı bir valiydi. Yeni görevinde başarılar dilerim