Vali Ünlüer'den iftar

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Şehit Aileleri ve gaziler, kurum amirleri, sivil toplum kurulu temsilcileri, huzurevi sakinleri ve Bayburt genelindeki muhtarların davetli olduğu bir iftar yemeği verdi.

Vali Ünlüer'den iftar
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Şehit Aileleri ve gaziler, kurum amirleri, sivil toplum kurulu temsilcileri, huzurevi sakinleri ve Bayburt genelindeki muhtarların davetli olduğu bir iftar yemeği verdi.  

Vali Ünlüer, Bayburt Konağı’nda gerçekleşen iftar öncesi yaptığı kısa konuşmada; “Sizlerle birlikte olmak bizim için çok önemli, birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçirmemizi temenni ediyor, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize afiyet olsun diyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.