Vali Pehlivan, Mehmetçiklerle karavana yedi

Vali Ali Hamza Pehlivan, 4. Motorlu Piyade Komutan Yardımcılığı’nda vatani görevini yapan er ve erbaşlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Vali Pehlivan, Mehmetçiklerle karavana yedi
Bayburt Postası - Orgeneral Bedrettin Demirel Kışlası’na giden Vali Pehlivan, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa tarafından karşılandı. Vali Pehlivan ziyareti anısına Şeref Defterini imzalayarak yanındaki heyetle kışla içerisinde incelemelerde bulunup Albay Balibaşa’dan bilgiler aldı.

İncelemeleri sonrasında öğlen yemeğini askerlerle birlikte karavanadan yiyen Vali Pehlivan, vatani görevini yapmakta olan askerlerle bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını ve herhangi bir ihtiyaç veya istekleri olup olmadığını sordu.

Yemekte kendisine eşlik eden askerlere kısa bir konuşma yapan Vali Pehlivan, 29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.Yıl dönümüne yaklaştığımız bu günlerde kurtuluş savaşını kazanıp Cumhuriyeti bizlere miras bırakan kahraman ecdadımızı minnet ve rahmetle anıyoruz dedi. Bu mirasa sahip çıkacak, onu ilelebet yaşatacak olanların genç nesiller olduğunu aktaran Vali Pehlivan, “Sizlerin varlığı, gayreti ve mücadelesiyle bu emanet Allah'ın izniyle ilelebet yaşayacaktır. Bu bağlamda elbetteki şer güçlere karşı hem içeride hem dışarıda mücadelemize devam edeceğiz. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerle bir arada omuz omuza olmak bizler için de onur verici bir durum. Vaktiyle biz de sizin gibi bu elbiseleri giydik. Şu anda üzerimizde bu üniformalar olmasa da nöbetimize devam ediyoruz. Sahip olduğumuz görevlerin başında olmak ve vatanımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak bu nöbetin bir gereğidir. Sizlerden ricam bu günleri iyi değerlendirmeniz. Güzel hatıralarla buradan ayrılın ve sivil hayatınızda da vatanımız ve milletimiz için daha kararlı bir şekilde görevlerinizi yapmaya çalışın. Hepinize üstün başarılar, hayırlı tezkereler diliyorum. Bu vesilesiyle lütfen ailelerinize de selam ve saygılarımızı iletin.” dedi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a kışla ziyareti ve yemek programında Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ve rütbeli personeller eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Korkusuz Korkak 6 yıl önce

İnsanlara adil olmadan yapılan cezai işlemlerden sonra, hiçbir şey olmamış gibi piyasa yapmaya çalışanlardan gün gelip RABBİM hesap soracaktır. Biz RABBİM' in adaletine güveniyoruz. Dünya gelip geçicidir.