Vali Pehlivan'dan Aydıntepe'ye ziyaret

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe ilçesini ziyaret etti.

Vali Pehlivan'dan Aydıntepe'ye ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe ilçesini ziyaret etti. Vali Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, kentte "Bayburt Çalışıyor" sloganı ile başlattıkları çalışmalar kapsamında Bayburt’un adeta bir şantiyeye görünümünde olduğunu söyledi.

Aydıntepe’de de bu kapsamda çalışmaların Kaymakam Selçuk Haskırış başkanlığında yürütüldüğünü belirten Pehlivan, "Bize düşen, var olanı en iyi şekilde değerlendirmek ve bir adım daha ileriye taşımak. İlçemiz küçük, nüfusumuz az olabilir ama bir kişi dahi olsa ona en iyi hizmeti götüreceğiz." dedi.

Pehlivan, yapılan bütün çalışmalarda dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun ön planda olması gerektiğine dikkat çekerek, "Her kurumun da kendi alanında üzerine düşeni maksimum gayretle yapmasıyla ilerleyeceğiz. İlçe genelinde kaymakamımız ve belediye başkanımızın güzel dayanışması var. Bu çok güzel bir şey ve eminim ki hizmetlerede yansıyor. Bu dayanışma olduğu sürece önümüzde duran ve yapmamız gereken çalışmaları inşallah daha iyi noktalara taşıyacağız." diye konuştu.

Bayburt İl Özel İdaresi çalışma alanlarında hali hazırda 210 projenin yürütüldüğünü anlatan Pehlivan, şunları kaydetti:

"Buradan Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’ı teşekkürle yad ediyoruz. Gerçekten ilimizle ilgili tüm konularda hem ilgisi hem de desteği var. Bu sayının fazlalığı Sayın Bakanımızın desteklerinden kaynaklanıyor. Tabi Sayın Maliye Bakanımızla birlikte özellikle başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve diğer bütün bakanlıklarımız Bayburt ile ilgili imkanları seferber etmiş durumda. Bize de düşen ihtiyaçları objektif bir şekilde tespit edip öncelik sırasına göre belirlemek ve yerinde, zamanında girişimde bulunup kaynaklarla ihtiyaçları buluşturmak, projeye ve yatırıma dönüştürmek."

Vali Pehlivan, Aydıntepe Kaymakamı Haskırış’ı ve Aydıhtepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk’ü makamlarında ziyaret ettikten sonra İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.