Vali Odabaş’tan Prof. Tozlu’ya tebrik ziyareti

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından “Yılın Fikir Adamı” ödülüne layık görülen Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Vali Odabaş’tan Prof. Tozlu’ya tebrik ziyareti

Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından “Yılın Fikir Adamı” ödülüne layık görülen Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile birlikte Tozlu’yu ziyaret eden Vali Odabaş, şunları söyledi:

"Tozlu’nun Türkiye Yazarlar Birliği tarafından her yıl verilen 'Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları' ödüllerinde 'Fikir' dalında 'Eğitimden Felsefeye' adlı 3 ciltlik eseriyle ödüle layık görülmesi bizleri çok memnun etti. Sayın Tozlu’yu şahsım ve Bayburtlular adına tebrik ediyor, bu başarının katlanarak devam etmesini temenni ediyoruz.”

Ziyaretin ardından Rektör Yardımcısı Tozlu, “Eğitimden Felsefeye” adlı eserini imzalayarak Vali Odabaş’a hediye etti.

Coşkun: "Bilim dünyasına daha nice eserler kazandırması temennisiyle..."

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından “Yılın Fikir Adamı” ödülüne layık görülen Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu için bir tebrik mesajı yayınladı. Rektör Coşkun mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu’nun  Türkiye Yazarlar Birliği tarafından her yıl verilen “Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları” ödüllerinde “Fikir” dalında üniversitemiz yayınları arasından çıkan Eğitimden Felsefeye adlı 3 ciltlik eseriyle ödüle layık görülmesi bizleri ziyâdesiyle memnun etmiştir. Sayın Tozlu’yu şahsım ve kurumum adına yürekten tebrik ediyor, bilim dünyasına daha nice eserler kazandırması temennisiyle başarılarının devamını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.