Vali Odabaş Demirözü ve Gökçedere'de

Kurumları tanımak ve çalışmaları yerinde görmek üzere başlattığı ziyaretlerine devam eden Bayburt Valisi Yusuf Odabaş Demirözü ilçesini ziyaret etti.

Vali Odabaş Demirözü ve Gökçedere'de
Bayburt Postası - Kurumları tanımak ve çalışmaları yerinde görmek üzere başlattığı ziyaretlerine devam eden Bayburt Valisi Yusuf Odabaş Demirözü ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut ile Demirözü’ne giden Vali Odabaş, Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen'le görüşerek ilçe hakkında bilgi aldı.

Vali Odabaş, Demirözü ilçesine bağlı Gökçede Beldesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Necmettin Bakır'la belde sorunları hakkında bilgi edindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.