Vali Odabaş: “Büyük bir heyecan ve gurur duyduk”

Konuşmasında Bayburt’la ilgili genel bilgi veren Odabaş, ülke genelinde yapılan hizmetlerin yanı sıra Bayburt’ta hayata geçen projeleri de sıraladı.

Vali Odabaş: “Büyük bir heyecan ve gurur duyduk”
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış ve teşekkür ziyareti için geldiği Bayburt’ta düzenlenen törende bir konuşma yapan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, “Halk tarafından doğrudan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız olarak, ilk ziyaretlerinizden birini Bayburt’a gerçekleştirmiş olmanızdan dolayı, büyür bir heyecan ve gurur duyduk” dedi.

Konuşmasında Bayburt’la ilgili genel bilgi veren Odabaş, ülke genelinde yapılan hizmetlerin yanı sıra Bayburt’ta hayata geçen projeleri de sıraladı.

Vali Odabaş, Bayburt Üniversitesi, Kop ve Salmankaş tünelleri, sağlık, eğitim ve spor yatırımlarına değindiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanım; halk tarafından doğrudan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız olarak, ilk ziyaretlerinizden birini Bayburt’a gerçekleştirmiş olmanızdan dolayı, büyür bir heyecan ve gurur duyduk. Valilik ve Bayburt adına şehrimize hoş geldiniz diyor, sizleri minnet ve şükranla selamlıyoruz. Malumlarınız olduğu üzere Bayburt 3.000 yıllık geçmişe sahip kadim bir Anadolu kentidir. Pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan şehrimiz, yaşadığı çağa ışık tutan, Ahmedi Zencani, Abdulvahap Gazi, Şair Zihni, Ağlar ve Celali Baba gibi pek çok âlim, mutasavvuf ve sanatçıya mekân oluşturmuş, bu topraklar ilmin ve fennin olduğu kadar kahramanlığın da mekânı olmuştur. Bayburtlu vatanını çok sevmiş, vatanını karşılıksız seveni sevmiş ve asla ihanet etmemiştir. Onun için şehrimiz ülkemizin en huzurlu şehirleri içinde yer almıştır, hem de hiçbir provakatif eylemlere çanak tutmamıştır.”

“Bayburt’umuza teşekkür etmeyi bir borç bilirim”

“Halkımızın, gençliğimizin önüne konan yasakları bir bir kaldırarak, dindar ve imanlı gençlik yetiştirmenin önündeki engelleri kıran, azimle ve kararlılıkla yatırımlara hız veren, süper devletlerin ülkemizdeki menfaat oyunlarına ve milletimizi birbirine düşürme yolundaki ihanet planlarına karşı, milletimizle birlikte, eğilmeden, bükülmeden, dik durarak, ülkemizi maddeten ve manen dünya milletleri seviyesinin üstüne çıkarmayı başaran sizlere milletimizde oylarıyla destek oldu. Ülkemizde halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı oldunuz. Milletimizle birlikte Bayburt’umuz da sizlere oylarıyla destek oldu, en yüksek oy veren iller arasında yerini aldı. Bu konuda başta sizlere, ülke halkımıza, Bayburt’umuza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.”

“Bayburt üniversitesine kavuştu”


“İlimiz, ülkemizde son dönemde meydana gelen değişimden ayrı kalmayıp; sağlıktan eğitime, ulaşımdan spora kadar pek çok alanda büyük gelişmeler kaydetti. Sizin iktidarınız döneminde; Bayburt en büyük ideallerinden biri olan üniversitesine kavuştu, daha önce hayal bile edilemeyen Kop Tüneli ve ilimizi Karadeniz’e bağlayacak olan Salmankaş tünelleri hayata geçirildi. Yapılan hastane ek binasıyla daha nitelikli sağlık hizmetlerine kavuştu, kapalı spor salonları, gençlik merkezleri, sahalar ve olimpik yüzme havuzu gibi yatırımlarla Bayburt öncesi ile mukayese edilemeyecek bir spor altyapısına kavuştu. Yavrularımız daha nitelikli eğitim alması imkânı sağlandı. Sağlanan kaynaklarla kırda-kentte, nerede yaşarsa yaşasın, yaşlının, yoksulun, düşkünün elinden tutuldu. Gerçekleştirilen bu yatırım ve hizmetlerden dolayı Bayburt halkının minnet, şükran ve teşekkür, sunmak isterim. Tüm bu çalışmalar “vatandaşı için var olan devlet” anlayışı ile yapıldı. Vatandaşımız, gelişen Türkiye’nin onurlu bir üyesi olma duygusunu daha güçlü bir şekilde hissetmeye başladı. Ülkemizde istikrarın ve gelişmenin güvencesi olan zat-ı alinizi ilimizde ağırlamaktan duyduğumuz mutluluk ve heyecanı bir kere daha belirtir, hepinizi şükran ve saygılarımla  selamlıyorum.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMİ ŞAHİN 10 yıl önce

SN VALİMİZ,GERÇEKTEN BAYBURTUN SORUNLARINI BİLEREK,GÜZEL KONUŞMA YAPTI,KUTLARIZ.