Vali Epcim'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Vali Epcim'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Vali Cüneyt Epcim, “Bayburt, Türkiye’de şu anda yürütülen en büyük kamu yatırımlarına sahne olan bir yer. Bu projeler hükümetimizin en büyük projeleri arasında sayılıyor” dedi.

Bayburt’ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Vali Epcim, basının bulundukları illerin aynı zamanda hafızası, gözü ve kulağı sayılabileceğini belirterek ilde görev yapan basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Gelecekte atacakları adımları vatandaşlara bildirmek üzere sık sık gazetecilerle bir araya geleceklerini ifade eden Epcim, “Tabi ki, bizlerin yaptığı görevde her zaman gazetecilerle bir arada olmayı, halkın doğru kararlar vermesinde etki uyandırabilecek bir basın teşkilatına her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Bunu da Gazeteciler Cemiyetimizin iş birliğiyle duyulması gerekenleri duyurmak gelecekte atacağımız bazı adımları vatandaşımıza bildirmek üzere beraber çalışacağız” dedi.

Bayburt’un bir çok yatırıma sahne olduğunu da sözlerine ekleyen Vali Epcim şunları kaydetti:

“Bayburt, Türkiye’de şu anda yürütülen en büyük kamu yatırımlarına sahne olan bir yer. Sizlerin takip ettiği projeler var. Bu projeler hükümetimizin en büyük projeleri arasında sayılıyor. Havalimanlarından, tünellerin yapılmasına. Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan yol güzergahlarının tamamlanmasına, büyük viyadüklerin yapılmasına, karayolları yatırımlarına, eğitim ve sağlık yatırımlarına sahne olan bir yer. Bunları da değişik vesilelerle sizlerle bir araya gelerek konuşmak isteriz. Valiler basın mensuplarıyla birlikte çalışır, bir çok yere birlikte giderler. Bundan sonra da sizlerle birlikte çalışmayı, görüşmeyi isteriz. Sizler şehirdeki gelişmeleri arşivliyorsunuz. Gelecekte memleketimizde araştırma yapmak isteyenlere de güzel bir kaynak bırakıyorsunuz. Bu manada da yaptığınız işin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca sosyal anlamda, ekonomik anlamda şehrimizde ne gibi gelişmeler olduğunu da aktarıyosunuz. Bunlar önemli işler. Bu noktada da hepinize teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.