Vali Epcim, Demirözü ve Gökçedere'de

Vali Cüneyt Epcim, Demirözü ve Gökçedere’de incelemelerde bulundu.

Vali Epcim, Demirözü ve Gökçedere'de
Bayburt Postası - Kamu yatırımlarına ilişkin çalışmaları yerinde görmek ve sorunları tespit etmek üzere ziyaretler gerçekleştiren Vali Epcim Demirözü İlçesi ve Gökçedere Beldesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

İncelemelerine Demirözü’nden başlayan Vali Epcim, ilçeye gelişinde Kaymakam Ömer Coşkun ile kamu kurumlarının amirleri tarafından karşılandı. Vali Epcim, Kaymakam Coşkun ile makamında gerçekleştirdiği bire bir görüşmede ilçede sürdürülen yatırımlara ilişkin bilgi aldı. Ziyareti kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden Vali Epcim vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Şehit Babası Neşat Öner'e ziyaret

Vali Cüneyt Epcim, Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner’in babası Neşat Öner’i de ziyaret etti.

Vali Epcim, evinde ziyaret ettiği Neşat Öner’den sağlık durumuna ilişkin bilgi alarak taleplerini dinledi. Şehit Babası Öner’e sağlık ve afiyet temennisinde bulunan Vali Epcim, ziyaretlerine devam edeceklerini ve şehitlerin bıraktığı emanete her zaman sahip çıkacaklarını kaydetti.

Vali Epcim, ziyarete katılanlarla birlikte şehitler için dua edilmesinin ardından Şehit Hakan Öner’in baba ocağından ayrıldı.

Akkoyunlu mirası için gerekli adımlar atılacak

Kaymakamı Ömer Coşkun, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit'in de katıldığı ziyaretin ardından Gökçedere beldesine geçen Vali Epcim, ilk olarak Ferahşat Bey Camii’yi ziyaret etti. Epcim, Akkoyunlular döneminden kalma tarihi yapının yanı sıra bitişikteki medrese, kabristan ile hamam kalıntılarını dolaştı. Kendisine eşlik eden Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’dan bilgi alan Vali Epcim, beş yüz yıllık tarihi yapının kurtarılması için gerekli adımların atılacağını bildirdi.

Vali Epcim daha sonra Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ı makamında ziyaret etti. Beldede büyük çoğunluğu vakıf arazisi üzerine imar edilmiş yapılar nedeniyle yaşanan problemleri dinleyen Vali Epcim, taraflarla çözüm önerileri üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Epcim, Gökçedere Beldesi’ndeki incelemelerini sağlık ocağı inşaatı ziyaretiyle sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Ferahşad Bey Camii
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.