Uzungazi’deki virane evler yıkılacak

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, geçmişi eskiye dayanan Uzungazi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Uzungazi’deki virane evler yıkılacak
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Uzungazi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Uzungazi Mahallesi Muhtarı Celal Fidan’dan mahalle hakkında bilgi alan Başkan Memiş, bölgedeki estetik görüntü oluşturmayan, tarihi önem arz etmeyen, tehlikeli, boş ve bakımsız yapıları inceledi ve bunların yıkımının yakın zamanda gerçekleşeceğini söyledi.

Kanalizasyon ve İçme Suyu hattının yenilenmesinin ardından yollarda kalıcı asfalt çalışmalarının da başlayacağının bilgisini veren Başkan Memiş, mahallenin diğer eksikliklerini de not alarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Uzungazi Mahallesi’ni adım adım gezen Belediye Başkanı Memiş, yolda karşılaştığı vatandaşlar ve çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocuklara şeker dağıtan Memiş, mahalleye yeni bir çocuk parkı yapımı için söz verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan can 10 yıl önce

bu konu da bir istek daha tuzcuzade (galer) mahallesi camii civarı tam bir virane mahalle sakini olarak şehir merkezindeki bu yerin ivedilikle ele alınmasını arzu ediyoruz

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Geçen dönem ki Sn Başkan, Belediyeciliği 2 yılda öğrenmiş ve usta olacakken bu seçime girme engeli ile karşılaşmıştı. Onun zamanında kentsel dönüşüm projesi hazırlanamayan tek il Bayburt olarak basına yansımıştı. Şimdiki aktif görevde olan Sayın Başkan umarım bu tür haberlere konu olmaz. Başka ne diyelim ki.

Avatar
ŞAHİN GÜL 10 yıl önce

sayın başkan eskı ve verasetlı butun harabelerı kamulaştır veimar mevzuatını yenıleştır inşaat alanları başlamalı

Avatar
Gençlik 10 yıl önce

Bayburt umuz için bir kentsel dönüşüm projesi yapılmalıdırki 14 mahallenin hepsini kapsayacak alt yapısıyla üst yapısıyla modern bir şehir yapılanması yapılması gerekmektedir ben inanıyorumki başkan memiş bu işi başaracaktır Allah yar ve yardımcısı olsun