Ünlüer: “Bayburt, bu enerjiyi iyi değerlendirmeli”

Sempozyumda, söz alan Vali Ünlüer, Baksı Müzesi’nin başarısına dikkat çekerek, “bu konuda Bayburtlular üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

Ünlüer: “Bayburt, bu enerjiyi iyi değerlendirmeli”
Bayburt Postası - Son Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan, Bayburt’ta son günlerini geçiren ve vedaya hazırlanan Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer’e ilk veda Baksı Müzesi’nde gerçekleşti.

Sempozyumda, oturumların soru cevap kısmında söz alan Vali Ünlüer, Baksı Müzesi’nin başarısına dikkat çekerek, “bu konuda Bayburtlular üzerine düşeni yapmalıdır” dedi. 

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve salondaki Bayburtlulara seslenen Vali Ünlüer, “Baksı Müzesi elde ettiği başarı ile kendisini dünyaya tescil ettirmiştir. Asıl bundan sonrası önemli. Bayburtlu bu markaya ne katkı sunacak? Baksı Müzesi ve Baksı Müzesi’nin etrafında oluşan bu enerjiyi Bayburt iyi değerlendirmelidir. " dedi.



Ünlüer’e, Baksı Müzesi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Vali Ünlüer’e teşekkür plaketini Baksı Kültür Sanat Vakfı Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Oya Koçan birlikte sundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.