Uğurlu: "Bayburt’tan çok güzel duygular içerisinde ayrılıyorum"

Başsavcı Hasan Uğurlu, “İlk atandığımda soğuk demişlerdi, hiç üşümedim. Sosyal aktivite yönünden canın sıkılır demişlerdi, canımın sıkılacağı bir vaktim olmadı” dedi.

Uğurlu: "Bayburt’tan çok güzel duygular içerisinde ayrılıyorum"
Bayburt Postası - Bayburt Başsavcısı iken son yayınlanan HSYK Kararnamesi ile Manisa’nın Salihli İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Hasan Uğurlu veda turları kapsamında Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başsavcı Uğurlu, duygu dolu anlar yaşadığı ziyarette, “Bugüne kadar görev yaptığım yerler arasında Bayburt’un çok farklı bir yeri var. Bu kadar fazla bağlı olduğum bir şehir olmadı. İlk atandığımda soğuk demişlerdi, hiç üşümedim. Sosyal aktivite yönünden canın sıkılır demişlerdi, canımın sıkılacağı bir vaktim olmadı. Bayburt’tan çok güzel duygular içerisinde ayrılıyorum” dedi.



Vatandaş odaklı bir hizmeti önemsediğini ve Bayburt Adliyesi’nde çeşitli düzenlemelere gidildiğini anlatan Uğurlu, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nü hizmete açtıklarını, Bayburt için istihdam açısından önemli olacak Açık Cezaevi'nin de nisan veya mayıs ayında temelinin atılarak yapımına başlanacağını kaydetti.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da yöneticilik yapan, aynı zamanda takımın müdavimlerinden de olan Başsavcı Uğurlu, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u takip etmeye devam edeceğini ifade ederek, yaz aylarında gerçekleşen Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri’ne de mümkün olduğu sürece katılmaya çalışacağını söyledi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise, Başsavcı Uğurlu’ya Bayburt’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Niye üşüsün ki kaloriferli yerlerde yaşayan hiç üşür mü?

Avatar
seko69 7 yıl önce

Bayburt için yapmış olduğun olumlu yorumlardan dolayı teşekkür ederim.. keşke herkes sizin gibi kadir şinas olsa..