Türkiye Bayburtlular Federasyonu Genel Başkanı Hasan Saka

Türkiye Bayburtlular Federasyonu'nda olağan üstü genel kurul heyecanı yaşandı.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Genel Başkanı Hasan Saka
Bayburt Postası - Türkiye Bayburtlular Federasyonu Genel Başkanlığına işadamı Hasan Saka seçildi. Olağanüstü kongrede oy birliği ile tek aday gösterilen Hasan Saka, merkezi Bursa'da olan Türkiye Bayburtlular Federasyonu'nun yeni genel başkanı oldu.  

İşadamı Hasan Saka Başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı:

Gazi Kıyam Bayram (Eskişehir Bayburtlular Dernek Başkanı)
Bedir Muslu (Kırklareli Baybutlular Dernek Başkanı)
Ali Kaya (Bursa İnegöl Bayburtlular Dernek Başkanı)
Murat Aslanhan (Engelliler Fedarasyonu Genel Başkanı) 
Yılmaz Tiryaki (Avukat)
Yavuz Ayar (Doktor)
Şenol Akdeniz (İşadamı)
Mesut Polat (İşadamı)
Ali Osman Şahin (İşadamı)
Ahmet Savaş Öztürk (Yalova Bayburt Dernek Başkanı)
Fatih Saka (Kestel Belediyesi Meclis Üyesi)
Köksal Şen (İşadamı)
Mustafa Avcı (İşadamı)
Osman Kocaağa (Örence Köyü Dernek Başkanı)
Fatih Aktaş (Demirkaş Köyü Dernek Başkanı)
Recep Dursun (Sığırcı Köyü Dernek Başkanı
Sebahatin Haşlak (Özel Sektörde Yönetici)

Saka: "Bayburt ve Bayburtlu Türkiye'nin bel kemiğidir"

Kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Hasan Saka, "Kongremiz, yüksek hedeflerin görüşüldüğü, Bayburt ve Bayburtlu'nun meselelerinin konuşulduğu, demokratik bir ortama zemin hazırlamıştır" dedi. 

Kongrenin eşine az rastlanır bir katılımla gerçekleştiğini ve Bayburt sevdalılarının haklı davalarına sahip çıktıklarını söyleyen Saka, "Bu kutlu mücadelemizde yeni bir sayfa açmışlardır.Kongremiz, yüksek hedeflerin görüşüldüğü, Bayburt ve Bayburtlu'nun meselelerinin konuşulduğu, demokratik bir ortama zemin hazırlamıştır. Bu ortam içinde gelecekle ile ilgili ümitler tazelenerek teyit edilmiş. Ayağa kalkan hemşerilerimiz Bayburt'a, Baybut'luya ve Türkiye Bayburtlular Federasyonuna inançla sahip çıkacaklarının güvencesini vermişlerdir. Türkiye Cumhuriyet Devleti, dünyanın bel kemiğidir. Bayburt ve Bayburtlu ise Türkiye'nin bel kemiğidir. Türkiye Bayburtlular Fedarasyonu ise Bayburt ve Bayburtlu'nun bel kemiğidir. Birlik ve beraberlik içinde yapılan bu kongrede, gelecekle ilgili güzel kararların alınması ve şahsıma duyulan güvene layık olmak adına, siz kıymetli hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ederim" diye konuştu


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kayıs Denizoğlu 5 yıl önce

Başkan hayırlı olsun inşAllah yılmaz hocamın kardeşi olduğunu gösterirsin başarılar dilerim

Avatar
abdullah ataş 4 yıl önce

sayın hasan başkanımızı tarıhınde görülmemiş bir etkinliği başlatmış oldugu için kendilerine teşekkür eder yeni yılını kutları vakıf ve diğer dernekler neden iştirak etmediler secim zamanı herkezi hatırlayan muhtarlar dernekler nerdeydi bu güzide bayburtlular onlara yapılan bu hizmeti unutmaz