Türk Kızılayı başarıyı ödüllendirdi

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, başarılı öğrencileri ödüllendirdi...

Türk Kızılayı başarıyı ödüllendirdi
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında okul bitirme dereceleri ve üniversite sınav sonuçlarını dikkate alarak başarılı öğrencileri ödüllendirdi. Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, yönetim kurulu üyesi Hümeyra Çelik ve yönetici Ferit Kacır ile birlikte Bayburt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.



Okul Müdürü Murat Öksüzer ile bir araya gelen Türk Kızılayı heyeti, Bayburt'ta Türk Kızılayı'nın gerçekleştirdiği faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Aksoy, şu bilgileri paylaştı:

“6. Uluslararası Arapça yarışmaları kapsamında hat ve kaligrafi alanında Türkiye 3. olan Aysu Elif Uğurtay'a, ilimizi bu sanat dalında temsil etmesinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Adem Durulmuş'u da bu başarılı öğrencimize yaptığı katkılardan dolayı tebrik ediyorum.

Bayburt'ta lise eğitimi alan ve okullarda ders başarıları ile sınav başarıları dikkate alınarak ilk üçe girmeyi başaran öğrencilerimizi ödüllendirmek adına bu yıl ilkini Bayburt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda diğer okullarımızda ilk üçe girenlere de ödül vermeyi sürdüreceğiz. Bu başarı sıralamasında, YGS sınavında en yüksek puanı alan öğrencimiz Sultan Terzi, Anadolu İ.H.Lisesi 2014-15 okul birincisi Rahime Kani ile İmam Hatip Lisesi 2014-15 okul birincisi  Zeynep Korkmaz'ı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında; 10 lise ve taşımalı ilköğretim ve ilköğretim okullarından toplam 30 okulumuzda eğitim gören ihtiyaçlı öğrencilerimize giyim eşyası ve kırtasiye malzemesi yardımı gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda da Türk Kızılayı olarak bu tür yardımlarımız devam edecektir."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.