Tümgeneral Batı’dan Vali Ünlüer’e ziyaret

Erzurum Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Mustafa İhsan Batı bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Bayburt’ta Vali Mükerrem Ünlüer’i ziyaret etti.

Tümgeneral Batı’dan Vali Ünlüer’e ziyaret
Bayburt Postası - Erzurum Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Mustafa İhsan Batı bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Bayburt’ta Vali Mükerrem Ünlüer’i ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Ferhat Özbaş ile birlikte Vali Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret eden Tümgeneral Batı, ziyaret anısına Vali Ünlüer’e Jandarma Komutanlığı’nın plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlüer ise,  Tümgeneral Batı’ya Aydıntepe ilçesinde üretilen ve içerisinde çeşitli motiflerin yer aldığı bir plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.