TÜİK'ten Vali Odabaş'a ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür ve Ekonomik Araştırmalar Grup Sorumlusu Hüsne Ayduğan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş'ı makamında ziyaret ederek, Bayburt'la ilgili istatistik verileri paylaştı.

 TÜİK'ten Vali Odabaş'a ziyaret
Bayburt Postası - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür ve Ekonomik Araştırmalar Grup Sorumlusu Hüsne Ayduğan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş'ı makamında ziyaret ederek, Bayburt'la ilgili istatistik verileri paylaştı.

TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü’nün faaliyet alanları ve görevleri hakkında Vali Odabaş'a bilgi verilen ziyarette Bayburt'un ekonomik ve sosyal alanda daha iyi bir konuma gelebilmesi için yapılması gereken konular hakkında istişarede bulundu. Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından 2014 Nisan ayında açıklanan Türkiye geneli iller bazında ‘Yaşam Memnuniyeti Araştırması 2013’ sonuçlarına göre Bayburt ilinin mutluluk düzeyi istatistikleriyle ilgili bilgilerin de değerlendiriliği ziyarette, Bayburt'un Türkiye geneli mutluluk sırası ile cinsiyet, yaş ve medeni duruma göre mutluluk düzeyi, umut düzeyi ve kamu hizmetlerinden memnuniyet gibi konuların üzerinde duruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.