Tozlu topraklı son yaz mı?

Dillere pelesenk olmuş, "yazın toz, kışın buz" söylemi tarih mi oluyor?

Tozlu topraklı son yaz mı?
Bayburt Postası - Dillere pelesenk olmuş, "yazın toz, kışın buz" söylemi tarih mi oluyor? Bayburt Belediyesi'nden yapılan açıklamalar bu yönde.

Gençosman, Zahit, Kaleardı, Şingah ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak 10 ekip tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını denetleyen Başkan Mete Memiş, "18 aya işaret ediyor" ve "Bayburt'ta artık toza veda" diyor. 

Devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceliyen Başkan Memiş, çalışmalar nedeniyle ulaşımda oluşan aksaklıklar ve zaman zaman meydana gelen su kesintilerinden dolayı sabır ve anlayış bekliyor. 

Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Memiş, çalışmaların geldiği nokta hakkında kısa bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"Aksaklıklardan dolayı sabır ve anlayış bekliyoruz"

"Çalışmaların başladığı günden bu güne toplam 26 kilometre imalat yapıldı. Çalışmaların yıl sonunda bitirilmesini planlıyoruz. Böylelikle Bayburt’un kanalizasyon sorunu tarihe karışacak. Mayıs ayında ihalesi gerçekleşen içme suyu şebeke hattının yenilenme çalışmalarına ise Eylül ayı itibariyle başlayacağız. Sadece 18 ay daha sabretmemiz gerekiyor. 18 ay sonunda Bayburt’un 40 yıllık kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı sorunu ortadan kalkmış olacak ve yüzümüzü daha yaşanabilir bir Bayburt için yeni projelere döneceğiz. Şu an Gençosman, Zahit, Kaleardı, Şingah ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak 10 ekip tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını sürekli denetliyoruz. Önceliğimiz bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın yaşayacağı mağduriyeti en aza indirmek. Gerek ulaşımda oluşan aksaklıklar ve gerekse zaman zaman meydana gelen su kesintilerinden dolayı vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baybuyrtlu 10 yıl önce

Bekleyelim ama sizlerde işinizi en iyi şekilde tek seferde yapılmasını yüklenici firmayı denetleyemeye özen gösterin.İyi iş çıksın meydana..

Avatar
murat kaymakoğlu 10 yıl önce

mete hoca bu kafaylayla senin de sonun HACI ALİ POLAT gibi olacak,demedi deme,,,