Tonbul'dan Rektör Coşkun’a ziyaret

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Şentürk ve Vedat Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Tonbul'dan Rektör Coşkun’a ziyaret
Bayburt Postası - Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Şentürk ve Vedat Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için Bayburt’a gelen Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Rektör Coşkun’u makamında ziyaret ederek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında DSİ Genel Müdürlüğü Tayin Atama Şube Şefi Fatih Çelik, DSİ 225. Şube Müdrü Ali Rıza Boğuşlu, Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu ve Enerji Bir-Sen Bayburt İl Temsilcisi Recai Dağ,  İl Hukuk İşleri Şube Müdür V. Burhan Yıldızoğlu, DSİ Sosyal Tesisler Sorumlusu Ersin Bölen de hazır bulundu.

Rektör Coşkun, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belireterek Enerji Bir-Sen heyetine teşekkürlerini iletti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

sendika başkanı imza etti 176 tl nin net mi yoksa brüt mü olduğunu anlamadan gitti vekil makamına ulaştı.tüm memurlar ondan hak almalıdır. canını hak günü nasıl kurtaracaktır. memur 2014 yılını kayıplarla geçirmiş ve vekil adayı olan kişilikten alacaktır. haklar zehir ola kan kusa.