TOKİ 'kentsel dönüşüm' için irtibat bürosu açtı

Kentsel Dönüşüm kapsamında yer alan Gençosman Mahallesi’nde TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

TOKİ 'kentsel dönüşüm' için irtibat bürosu açtı
Bayburt Postası - Eski Sanayi Sitesi içerisinde bulunan mülkiyet sahipleri, Gençosman Mahallesi 21 Şubat Caddesi AVM yanında yeni hizmete açılan irtibat bürosuna giderek TOKİ ile Kentsel Dönüşüm uzlaşma görüşmeleri yapabilecek.

Bayburt’a gelen TOKİ yetkilileri Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında Eski Sanayi Sitesi’ndeki hak sahipleri ile görüşmelerini TOKİ İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirecek.

Anahtar Kelimeler:
BayburtTOKİIrtibat Bürosu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anadolu yakası bayburt platf-ist 6 yıl önce

almanya savaştan sonra fabrika üretim yapyı ve demiryolu yaptı,daha sonra "kentsel
avm yaptı,sn bakanımız naci ağbala,sn vekil şahab beye ve ak parti yönetimine arz olunur.
g.hane kent konseyi 3 ayda bir proje üretiyor,demiryolu g.heneden geçecek,
bayburt ak partililere ve yetkililere duyrulur.slm

Misafir Avatar
seko69 6 yıl önce @anadolu yakası bayburt platf-ist

Sizin dediğiniz İktidarı (hükümeti) ilgilendiren mesele.. Bayburt geri kalmış bir şehir. Bu yerleşim yeri eğer gerçekten vilayetse, şehirse önce şehir görünümüne kavuşmalı. Mevcut yer gerçekten virane durumda.. eski terminal kalkıp toki yapıldı ve bir şehir havasına büründü. yanlışı ile doğrusu ile.. şimdi aynı şerin karşısı değişim yaşayacak. burda sorun Kentsel Dönüşüm illetinin getirisi götürüsü. insanlar mağdur olursa hiç bir önemi olmaz. satışta da gurbetçilere satılmazsa o ozaman tam olur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
RANTSAL DÖNÜŞÜM 6 yıl önce

BU ŞİMDİ BAYBURT HALKINA HİZMET Mİ BU ZAMANA KADAR KENTSEL DÖNÜŞÜM BAYBURTA UĞRAMADI ŞİMDİ TOKİ İRTİBAT BÜROSU AÇMIŞ ŞUNU DA SÖYLESENİZE 10 LİRA EDEN DAİREYE TOKİ 5 LİRAYI BİLE ÇOK GÖRÜYOR BU ŞİMDİ BAYBURT HALKININ MENFAATİNE Mİ EĞER TOKİ BAYBURTLUYA FAYDA SAĞLAYACAKSA KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPSIN YOK EĞER BİRİLERİNİ ZENGİNLEŞTİRMEK İÇİN YAPILIYORSA OLMAZ OLSUN AYRICA BAYBURTTA NEDEN KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KAR AMACI GÜDÜLÜYOR TOKİ BAYBURTTA DA KAZANMAYIVERSİN DE BU İNSANLARI MEMNUN ETSİN ÇÜNKÜ BU MEMLEKETİN İNSANI HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR BURADAN AÇIKÇA SÖYLÜYORUM AKPLİ YÖNETİCİLER BAYBURTLUNUN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞSIN TOKİYE BAYBURTU PEŞKEŞ ÇEKTİRTMESİN

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Bu alana mesken değil burasının tamamı devlet tarafından kamulaştırılarak bu alanın göl yapılması en uygun olacaktır. Bu evler başka alana yapılması ve şehir büyütülmeli ve değişim Bayburt un içinden olmalı ve bu şehre yeni bir göl alanı olan turizme hazır bir kent yapılmalıdır.

Avatar
mert 6 yıl önce

Eskiden zenginden alınıp fakire verilirdi.şimdi fakirin malı alınıp zengine daire yapılıyor. demek zaman ilerleyince değişiyor herşey.bayburttaki durumu iyi olmayan zenginleri belirleyinde yardım edelim