Ticaret Odası'ndan Başkan Memiş'e ziyaret

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetimi, Belediye Başkanı Mete Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memiş, ziyarette önemli açıklamalarda bulundu...

Ticaret Odası'ndan Başkan Memiş'e ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetimi, Belediye Başkanı Mete Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, BTSO Meclisi Başkanı Süleyman Seyhan ve meclis üyeleri, Belediye Başkanı Mete Memiş’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Memiş, “Bayburt’u yukarıya taşıyacak her türlü düşüncenin emrindeyiz dedik. Yönetim bilginin hizmetinde ve emrindedir. Yönetici bilginin emrinde olmakla aşağılanmaz bilakis yukarı çıkar” dedi.

Ziyarete gelen heyetle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Memiş şu açıklamalarda bulundu: 

“Akıl almakla, sormakla aşağılanmaz yukarı çıkar. Bize katkı sunacak, Bayburt’u yukarıya çıkaracak, Bayburt’a iklim kazandıracak, Bayburt’a vizyon kazandıracak her türlü düşüncenin hizmetindeyim. Zaten Ticaret Odası’nı bu anlamda bizden ayrı düşünmüyoruz. Bayburt’u yukarı taşımak için Bayburt Üniversitesi’nin bilgi, birikim ve tecrübesinden gerçekten faydalanmak gerekiyor. Bayburt Belediyesi olarak, Ticaret Odası olarak, esnafımız olarak üniversitemizle işbirliği yapmamız gerekiyor.”

"Bayburt’a yapılsın da kim yaparsa yapsın"

“Bayburt Belediyesi olarak Ticaret ve Sanayi Odası’yla farklı şeyleri düşüneceğimizi düşünmek istemiyorum. Artık ‘ben’, ‘sen’, ‘o’ olmamalı. Bayburt’un yukarı çıkması gerekiyor. Bayburt’u kim yukarı çıkarıyorsa biz onun hizmetindeyiz. ‘Ben yaptım’ ifadesi yok. Bayburt’a yapılsın da kim yaparsa yapsın; yapanı destekliyoruz, köstek olmuyoruz. Bu anlamda oda olarak düşüncelerinize her zaman açığım. Odanın dışında kişisel olarak da kanaatlerinizi her zaman paylaşabilirsiniz, fikirleriniz benim için çok önemlidir. Düşünceleri paylaşacağız ve masaya taşıyacağız.”

"Geleceğe bakarak birlikte hareket edeceğiz"


“Ortak aklı öne çıkarıyoruz ve buradan çıkan sonucu da kati bir şekilde uyguluyoruz. Uygulama noktasında da kısıtlama yok kulaklarımızı kapatıyoruz. Ama uygulamayı başlatana kadar bu işin alt yapı çalışmalarına iyi çalışıyoruz, kararı verdik, artık o karar hepimizindir diyoruz ve bu kararı uyguluyoruz. 5 yıllığına seçildik, inşallah 5 yıl içersinde Bayburt’umuz arzu edilen yere gelir ve bir yol açılmış olur. Ondan sonra bizden sonra gelen arkadaşlarımız daha güzel şeyler yapar. Bu anlamda ben geçmişe çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra geleceğe bakarak birlikte hareket edeceğiz. İnşallah önümüz açık ve aydın olur.”

Yumak: "İşbirliği yapmaya hazırız"


Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ise, “Gerek Kalkınma ajansına yazılan projeler konusunda gerekse diğer yerel dinamiklerimiz konusunda hem fikir hem de ekonomik işbirliği yapmaya hazırız. Eğer sivil toplumun desteği lazımsa sizinle birlikte memleket adına yapılması gereken işlerde son derece katılımcı oluruz. Yeni yeni projeler veya yeni değişim ve dönüşümle ilgili yapacağınız çalışmalara katılmak, o dönüşüme katkı sağlamak isteriz. Biz Bayburt’un bir şekilde sadece ticaretiyle ilgili değil, tüm sorunlarıyla ilgilenen bir kurumuz. Üniversiteye verdiğimiz desteğin öğrenci sayısının artarak üyelerimize sağlayacağı ticari menfaat bizim ilgi alanımızdadır. Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu’na Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla bedelsiz spor tesisi yaptırıyoruz. Buna benzer projelerin peşine düşeriz ve inşallah memleketimizin altyapısının gelişimini sağlamış oluruz. Ben bu duygu ve düşüncelerle sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Mete Memişİbrahim Yumak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Birliktelikten söz edenlere bakarmısınız. öğrenciler için düzenlenen kermeslere müdahale edecek kadar ayrımcılık yapanlar birlik beraberlikten söz edemezler.

Avatar
emekçilerr 10 yıl önce

toplanalım arkadaşlar 1 mayıs saat 11 de üniv önünde

Avatar
selda 10 yıl önce

1 mayıs saat 11 de bayburt üniversitesi önünden yürüyüşümüz başlayacaktır.. Saat kulede basın açıklamasıyla sona erecektir..Yoldaşları bekliyoruz. Şehir dışından da çok sayıda katılım olacak

Avatar
Öz Bayburtlu 10 yıl önce

Sn Yumak işbirliği diyorsun, her ay diğer iller, bütün s.t.k.lar ve parti il başkanları biraraya gelip proje üretiyorlar, ilk defa biraraya gelindi, araklı yolu ve tüneli hizmete girdi, canlı örnek. devamı yok, yok. duyrulur.