Tepki çeken o düzenleme de tarih oluyor

Akşam saatlerinde başlatılan yıkım ve geçici düzenleme çalışmalarının, aralıksız sürdürülerek hafta başına kadar tamamlanması bekleniyor...

Tepki çeken o düzenleme de tarih oluyor
Bayburt Postası -  2013 yılı içerisinde tamamlanan Saat Kulesi meydanı çevre düzenlemesi tamamen kaldırılıyor. Saat Kulesi çevre düzenlemesi bugün akşam saatlerinde sökülmeye başlandı.

Kaldırımların andezit taşı ile kaplanarak genişletildiği, ışıklı bordürlerin kullanıldığı ve aydınlatma direklerinin yenilendiği düzenleme, trafik sorununa yol açmış, vatandaştan tepki çekmişti.

Saat Kulesi çevresinde özellikle araç trafiğini zora sokan düzenlemenin şu an için tamamen kaldırılacağı, su ve kanalizasyon çalışmasının şehir merkezine girmesiyle birlikte ise Saat Kule çevresinin yeniden ele alınacağı belirtiliyor.

Akşam saatlerinde başlatılan yıkım ve geçici düzenleme çalışmalarının, aralıksız sürdürülerek hafta başına kadar tamamlanması bekleniyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut 10 yıl önce

Bu ülkede sağcı-solcu, ilerici-gerici, alevi-sünni gibi kavramlar yok derdi üstad... Namuslular ve namussuzlar var diye bitirirdi sözünü. Sahi artık namus soyalı kim var? Yazık tek kelimeyle yazık!

Avatar
Vatandas 10 yıl önce

Fuzuli isleri tekrardan gozden geciren sayin baskanimizi tebrik ediyorum...

Avatar
Bayburt Kalesi 10 yıl önce

İnsanlar tornadan çıkmış gibi akp nin sembol renklerine saygı duymak zorun da değildir..h.ali polat bunu göremedi , diğerlerini saymaya gerek yok bunun hakaret olduğunu da anlamadı ,akp,mhp ve chp ,sp herkes rahatsızdı..Pisikolojik baskı yapar gibi ,siz bu renklere mecbursunuz deniyordu... Toplumu siyasi atmosferde tutuyor, enerjimızi buna sarf ediyor , doğru düşünemiyordu...Allah razı olsun Mete Memiş bey , birde Bayburtu yıkarak düzeltmeye başladın mı ,ölene kadar oradasın.......Aynı tempoyla devam......Allah yardımcın olsun.....

Avatar
Recep 10 yıl önce

Sayın Mete MEMİŞ Beyden bir diğer yeniliği de ''KALDIRIMLAR YAYALARA AİTTİR'' söyleminin gereği olarak Cumhuriyet Caddesinde 5 er metre aralıklarla konumlandırılmış olan 1 metre genişliğinde reklam tabelalarının ya daraltılarak ya da yayaların yürümesine engel olmayacak şekilde yeniden konumlandırarak getirilmesini talep ediyoruz.

Avatar
Nursem 10 yıl önce

Mete Memiş beyin bu hızını anlamış değilim ama çok ciddi bir başkan olacağının mesajını veriyor. Bir Ak partili olarak Bayburtun bilinen renklerine rağmen Saat Kule etrafındaki ışıklandırmadan rahatsız olmamak mümkün değildi. Önceki başkanın elbette doğruları vardır ve bunları korumak kadar yanlışlarını kaldırmakda bir görevdir. tebrikler

Avatar
MÜRSEL ALBAYRAK 10 yıl önce

SN BAŞKAN SİZİ TEBRİK EDERİZ,BİZLER KONYADA İKAMET ETMEKTEYİZ,
KONYA BELEDİYE BAŞKANI HER AYIN SONUNDA S.T.K,VE MUHTARLAR İLE
TOPLANTI YAPIYORLAR,VE PROJE ÜRETİYORLAR,DOLAYISIYLA AYNI UYGULAMA BAYBURTTA YAPILSIN,BAYBURT KAZANACAK,SAYGI İLE.

Avatar
AK GENÇLİK 10 yıl önce

BİR AK PARTİLİ OLARAK METE MEMİŞ'E SESLENİYORUM
YAZIKLAR OLSUN...

Avatar
AK GENÇLİK 10 yıl önce

SIRADAKİ İCRAAT LOGO VE RENKLER Mİ???
BİZ BUNLARI İDRİS AYDIN BEYİN PROJELERİNDEN HATIRLIYORUZ.. METE BAŞKAN MHP NİN ADAYIMIYDI?
BU VEBAL BÜNYAMİN ÖZBEKE AİTTİR.
ÇÜNKÜ BAŞIMIZA O GETİRDİ.BU ŞAHSI
BİZİM GİBİ SAFLARIN OYUNU ALARAKKK.