"Tarım Yerleşkesi'nin yeri belli değil"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, "Tarım Yerleşkesi' projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

"Tarım Yerleşkesi'nin yeri belli değil"
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, "Tarım Yerleşkesi' projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Ziraat Odası öncülüğünde yapılan istiaşre sonrasında basında çıkan haberlerin tartışmalara neden olduğunu söyleyen Başkan Memiş, "Hapishane civarındaki bu alan alternatif alanlardan biridir. Projenin alanının belirlenmesi çalışmasının diğer alternatif alanlar ile birlikte Sayın Bakanımız Naci Ağbal, Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu ve ilgili kurum kuruluşlarla istişare edildikten sonra karar verilecektir" dedi. 

Memiş, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"2016 yılında hayata geçirmeyi planladığımız, Bayburt'umuzun uzun yıllar boyunca ihtiyacını karşılayacak olan “Tarım Yerleşkesi” projesi halkımız tarafından heyecanla beklenmektedir. Bu proje ile ilgili olarak yer belirleme çalışması titizlikle yapılmakta ve devam etmektedir.Daha önceden “Tarım Yerleşkesi Projesinin Yeri Belirlendi” haberi kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu haberle ilgili olarak şunları söylemek istiyorum; Basına yansıyan bu haber Ziraat Odası başkanımızın daveti üzerine istişare anlamda bir araya geldiğimiz bir toplantının basına yansıyan kısmıdır. Hapishane civarındaki bu alan alternatif alanlardan biridir. Projenin alanının belirlenmesi çalışmasının diğer alternatif alanlar ile birlikte sayın Bakanımız Naci Ağbal, Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu ve ilgili kurum kuruluşlarla istişare edildikten sonra karar verilecektir. 

Kamuoyuna duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpalıçiftcis 8 yıl önce

cengiz bey çiftçiler olarak bize dayattığın yeri istemiyoruz illa da sanayi yanına yapılacaksa kayışkıranda kurulan sanayinin yanına yapılmasını istiyoruz.müsadeniz olursa ona çiftçiler karar versin.

Avatar
Arpalıçiftçi 8 yıl önce

cengiz bey kendi rantınız için çiftçiler olarak bize dayattığın yeri istemiyoruz illa da sanayi yanına yapılacaksa kayışkıranda kurulan sanayinin yanına yapılmasını istiyoruz.müsadeniz olursa ona çiftçiler karar versin.

Avatar
öz bayburtlu 8 yıl önce

bu tarım yerleşkesini yapacaksanız hiç kimsenin belirli kesimin menfaati olacak şekilde olmaması ve baskılara boyun eğilmeden gerçekten nereye yapılırsa şehrimize faydalı olur düşünülerek yapılması önemlidir kişilerin menfaati değil şehrimizin menfaati düşünülmelidir