Söğütlü köyünde su ve kanalizasyon çalışması

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, köylerde devam eden çalışmaları takip ediyor.

Söğütlü köyünde su ve kanalizasyon çalışması

Bayburt Postası - Söğütlü köyünde su ve kanalizasyon altyapı çalışması devam ediyor. Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Bayburt İl Özel İdaresi olarak köylerdeki eksiklikleri yoğun bir tempo ile tamamladıklarını belirterek, Söğütlü köyünde devam eden su ve kanalizasyon altyapı çalışmasının hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. 

Söğütlü köyü ile Sancaktepe köyü arasında menfez çalışmasının tamamlandığını bildiren Yardımcı, Söğütlü köyündeki altyapı çalışmasını da tamamlamak için Özel İdare ekiplerinin canla başla mesai harcadıklarını belirtti. 

Başkan Yardımcı, Bayburt Özel İdaresi ekiplerinin köylerdeki tüm eksiklikleri gidermek ve vatandaşa daha iyi şartlar sunabilmek için çalıştıklarını belirterek, Özel İdare personeline gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
Bülent Yardımcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.